#FitDoLeta: Daniela Stamenković i fitnes kao put lične transformacije

by | 26 marta, 2019

Upoznajte trenere i instruktore koji će nas voditi kroz #FitWell druženje, koje se u subotu 30. marta od 18-20 h, održava istovremeno na dve lokacije: u Beogradu i Novom Sadu (prijava putem imejla LZakcije@gmail.com, naziv mejla: Prijava za Fit & Well druženje).

Daniela Stamenković (42), instruktor u sportu za fitness i bodibilding i savetnica za ishranu i suplementaciju Saveza za rekreaciju i fitnes Vojvodine, nekadašnja je novinarka i urednica. I naša koleginica. “Trener sam poslednjih trinaest godina, član Invictus tima godinu dana”, kaže Dana. “Tokom karijere u fitnesu dugačke gotovo deceniju i po, radila sam sa više od 100 klijenata, kako rekreativaca tako i profesionalnih sportista. Savetnik sam za ishranu kik boks reprezentacije Srbije.”

Foto: Studio Micens

Sport je potpuno promenio njen život. “Fitnes je najbolji put do lične transformacije, i fizičke i psihičke. Vežbanje je, pre svega, doprinelo tome da danas izgledam fit, ali mi je pomoglo i u drugim sferama života. Kada to kažem, prvenstveno mislim na lakoću s kojom se, proteklu deceniju, nosim sa svakodnevnim obavezama, problemima, stresom i ostalim životnim situacijama. Od lenje, letargične, pasivne i gojazne osobe koja je vodila sedentarni način života, uz treninge sam postala sušta suprotnost!“

Pitali smo Danu šta je prvo što kaže svojim klijentima. “Neće biti lako, ali će vredeti svakog uloženog minuta!”

Pridružite nam se na ovoj fitnes radionici na kojoj ćemo postaviti svoje fitnes ciljeve i razraditi strategiju kako da postanemo #FitDoLeta! Pošaljite svoju prijavu na imejl LZakcije@gmail.com, subject:Prijava za Fit & well druženje”. Pošaljite nam svoje podatke: Ime i prezime, mesto stanovanja, a mi ćemo vas kontaktirati da vam, pre susreta u subotu, postavimo nekoliko pitanja o vašim fitnes navikama!

Čekamo vas!

Više informacija potražite ovde i ovde.Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.