Fitness saveti: Kako da vam trening na traci postane zabavniji? (VIDEO)

by | 21 decembra, 2019

Kako se najluđa noć neprimetno prikrada i iz dana u dan je sve bliže, pravo je vreme da počnemo da razmišljamo kako da izgubimo par kilograma viška, kako bismo u Novu godinu ušli u top formi. Kako biste te večeri zasijali u svojoj najlepšoj haljini, možda je pravo vreme da počnete sa svojim posetama teretani.

Svi znamo da su hladniji dani uglavnom svakodnevni izgovor za nedostatak fizičke aktivnosti, a čini se da je jasno da takav životni stil mora ostaviti posledice kako na naše zdravlje, nivo energije, tako i na fizički izgled. Kako sebe ne biste doveli u situaciju, da nakon praznika morate da se podvrgnete rigoroznoj dijeti, vreme je da pred sebe postavite fitness ciljeve i ove zime budete fit, bez bojazni da ćete se ispod toplih džempera pretvoriti u lopticu.

Kako su dani hladniji, vežbanje u prirodi je sve izazovnije i teže, a vežbanje kod kuće će se vrlo lako pretvoriti u čuveno „od sutra“, možda je pravi trenutak da krenete u posetu teretani, kako biste barem 3 puta nedeljno odradili kvalitetan trening, neophodan za vaše zdravlje.U prilogu vam ostavljamo inspirativan video koji pokazuje kako trening u teretani može biti veoma zabavan i inspirativan, posebno kardio trening na traci, koji će dovesti do efikasnog sagorevanja kalorija.

Foto: GettyImages

Obećavajuće: Do ravnog stomaka, za samo 15 minuta dnevno (VIDEO)

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.