Veganski recepti: Nova platforma koja svako jelo pretvara u vegansko!

by | 27 oktobra, 2021
Veganski recepti,

Veganski recepti, uverili smo se u to, ne moraju biti jednolični, a sada možemo doslovno svako jelo napraviti tako da ne sadrži namirnice životinjskog porekla. 

Jeste li ikad gledali u recept i poželeli da možete da pronađete za neko meso ili neki drugi sastojak životinjskog porekla?

Ako jeste, a mučite se s pronalaskom autentičnih zamena, nova platforma „EatKind“ nudi mogućnost da svako jelo pretvorite u vegansko. Nakon što unesete recept, alat vam automatski nudi spisak biljnih namirnica koje će zameniti sve proizvode životinjskog porekla koji su navedeni kao sastojci. To sve radi se pomoću tehnologije veštačke inteligencije kako bi se sve više ljudi podstaklo na prelazak na vegansku ishranu. 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели EatKind (@eatkind.co)

Iako imate navedene različite robne brendove, potencijalno ih nećete moći pronaći kod nas jer još uvek nemamo toliko raznoliku ponudu, ali postoji pregršt alternativa kojima ćete uspeti da promenite recept koji vas zanima. Uskoro će se platforma proširiti i na Evropu te će nastati mobilna aplikacija pomoću koje će biti još lakše tražiti sve veganske opcije.

Veganski recepti uz pomoć platforme

EatKind trenutno jeluje kao web-stranica i nudi dva glavna načina da saznaju nove recepte ili “veganizuju” one koje već imaju na umu. Sve što treba da uradite jeste da pronađete recept na engleskom online, kopirate ga u pretraživač  OVDE i da kliknete “veganizuj recept”. Dobićete spisak zamena namirnica životinjskog porekla.

Isprobate… Veganski burger od pasulja

 

Priredila: Lana Biželj

Tekst originalno objavljen na ljepotaidravlje.hr

 

ljepotaizdravlje.hrPolina Tankilevitch via Pexels

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.