Ivana Španović – trening koji otkriva svu njenu moć (video)

by | 19 septembra, 2020
ivana španović trening

Ivana Španović – trening koji ćete gledati bez treptanja

Naša zlatna atletičarka Ivana Španović prava je inspiracija svima koji se bave sportom, kako rekreativno tako i profesionalno. Ne morate biti stručnjak da biste shvatili koliko truda i vremena ova snažna dama ulaže u svoje treninge i da ostane u vrhunskoj formi. Naravno, od velike pomoći joj je i to što je zaljubljena u svoj posao. (Pročitaj: Eva Longorija nikad nije izgledala bolje, a za to su zaslužne ove vežbe (video))

Da je pravi borac pokazala je još jednom nakon što je početkom jula slomila metatarzalnu kost desnog stopala, zbog čega je morala da napravi pauzu u treniranju. Međutim, ovu poznatu damu čelične volje to nije pokolebalo pa se vrlo brzo vratila treniranju i dozvoljenim vežbama kako bi ubrzala svoj oporavak.

Ivana je uspela da sanira povredu, ostane u top formi i krene ka svom velikom cilju. Naime, kako navodi magazin Hello, ona se neće pojaviti na Svetskom prvenstvu u kineskom Nankingu, koje je na programu 19. do 21. marta sledeće godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on


Ivana nije zbog povrede odustala od ovog takmičenja, već joj je u planu veći cilj – Evropsko prvenstvo, koje se održava od 5. do 7. marta u poljskom Torunu, na kome će braniti niz od tri zlatne medalje.

Ivan Španović – trening o kom se priča

Da su treninzi profesionalnih sportista intenzivni i da iziskuju mnogo snage, znoja i truda poznato je, ali mnogi ne mogu ni da zamisle kako to sve izgleda. Ivana često na svom Instagram profilu deli sa svojim fanovima deo nekog svog treninga, ali ovo što je sada objavila nećete gledati tako ravnodušno.

Ukoliko smatrate da možete, isprobajte i sami, ali verujemo da vam samo posle gledanja neće biti lako. (Pročitaj: Trening na stepenicama: Ispratite predloge olimpijske šampionke za izvajane noge)

Samo za hrabre (i jake)! Uživajte i gledajte kako Ivana Španović trening odrađuje kao od šale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on

lepotaizdravlje.rsGuliver/getty images