Astro sestre: Šta nam donosi doba Urana?

Moderna astrologija je tu da vam ukaže na mapu puta koju imate ispred sebe. Njen zadatak je da vam pomogne da sami izaberete kuda dalje...

by | 1 juna, 2021

Ako vas interesuje šta će se tačno desiti do kraja ove godine, evo odmah da vam uštedimo vreme: preskočite ovu kolumnu. Ukoliko žarko želite da saznate kakva nas sudbina čeka i šta vam piše u zvezdama – ni to ovde nećete saznati.

Ova kolumna je pisana po principima moderne astrologije s potpunim prepoznavanjem moći i veština modernog čoveka. A moderni čovek zna da je sudbina stvar karaktera, a da karakter zavisi od misli, reči, emocija, izbora i akcija koje činimo.

Pišu: Astro sestre

Pa opet, kako nam onda astrologija može služiti, ako nam ne proriče sudbinu?

Hajde, na trenutak, zamislite sebe od pre deset godina. Setite se – šta ste tad želeli? Šta ste tad znali? O čemu ste najčešće razmišljali i kakve ste razgovore vodili?

To je bilo one davne 2010. godine, kad je tek poneko imao internet na telefonu i internet konekciju non-stop. Živelo se i tada brzo, ali mnooogo više vremena smo provodili sami sa sobom u svojim mislima. A te misli su uglavnom bile posledica prethodnih iskustava života, emocija koje su došle iz tih iskustava i svega onoga što smo naučili iz detinjstva i odrastanja u prilično predvidivom, tradicionalnom sistemu.

Takav tok života je vrlo saturnovski. Astrološki, Saturn simbolizuje sve staro, tradicionalno, poznato, uređeno i predvidivo, jer Saturn je gospodar akcije i njenih posledica. Ako zakasnim na dogovoreni sastanak, a nemam telefon kod sebe, dečko će me čekati ne znajući kada i da li stižem. Posledica nam je svima poznata – vrlo neprijatan susret. (Pročitajte i… Osećate li duhovni burnout? Koja četiri koraka vam mogu vratiti energiju?)

Ako se vratimo 20 godina unazad, na početak dve hiljaditih, kada su i kompjuteri bili retki, a internet je tek bio u začetku, naše akcije i naši izbori u velikoj meri pratili su tokove koje su pre nas prošli naši roditelji i već postavljeni sistem. Inovatori i slobodni mislioci bili su crne ovce i anarhisti.

Uran u Vodoliji 2021.

I evo nas danas, u ovoj potpuno novoj, šokantnoj i nepredvidivoj 2021. godini, kada se svi stari sistemi ruše, temelji društva i bilo kakvog planiranja su prodrmani, jer Saturn sada svoje upravljanje sudbinom prepušta zakonima Urana.

Uran vlada znakom Vodolije. Možda ste čuli da se era Vodolije polako približava, neki kažu i da smo već ušli u nju, ali kako god nazivali ovo doba u kojem sada živimo – ono je svakako potpuno novo i potpuno uranovsko.

Uranovi principi su:

1. AUTENTIČNOST Tek kada smo svoji, baš takvi kakvi smo, oslanjajući se na svoj identitet, možemo živeti svoj život i tako kreirati svoju sudbinu.

2. ISTINA Svako ima pravo na svoju autentičnu istinu, što znači da može da postoji nekoliko različitih istina. Ali nije na nama da ubeđujemo druge da nisu u pravu, već da slobodno živimo svoju istinu, poštujući one tuđe.

3. SLOBODA Uran je kao superelektrični naboj koji može da pokrene najmoćnije turbine. Ali ako taj naboj treba da prođe kroz infrastrukturu koja je puna čvorova i blokada, doći će do kratkog spoja. Podjednako je tako i s Uranovom energijom koja prolazi kao najsnažnija inspiracija kroz naše telo, um i emocije. Ukoliko nailazi na stare traume, nezadovoljstva, povrede i nerazrešene odnose – doći će do kratkog spoja. Sloboda je kad smo slobodni od blokada iz prošlosti – u odnosima, emocijama, mislima i telu.

4. SADAŠNJI TRENUTAK Prošlost ostaje u vrednim lekcijama i iskustvu, a u sadašnjem trenutku, baš sada, baš ovog trena dok ovo čitate i prepoznajete važnost Uranovih zakona – imate priliku da izaberete svoju budućnost. Jer Uran kaže: jedino postoji sadašnji trenutak!

5. SVESTAN IZBOR Kad se recentrirate u sadašnji trenutak potpuno svesni sebe, svoje autentičnosti, svoje istine i svoje slobode, tada imate priliku da birate svoju sudbinu. I zato kao odgovor na pitanje šta nas čeka u budućnosti, i šta piše u zvezdama, odgovor Urana, koji takođe vlada astrologijom, glasi: A šta je ono što ti sad biraš?

6. SVESNA AKCIJA I na kraju, izbor je iskorak jednom nogom, koji prati svesna akcija poput iskoraka drugom nogom. I tek tako, izborom i akcijom, vi koračate u svoju novu sudbinu koju kreirate sami.

Prvi korak Venere Uzdizanja, žene modernog doba, glasi: JA BIRAM!

Sve korake koji slede nakon Ja biram, procitajte u Manifestu Venere Uzdizanja na astrosestre.com/manifest/

lepotaizdravlje.rsvia astro-sestre; Tamiris6/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.