Ovako izgledaju treninzi snage Bri Larson

Glumica Bri Larson otkriva kako izgleda njen trening.

by | 14 maja, 2021

Poznata po ulozi kapetanke Marvel, glumica Bri Larson prošla je kroz naporne pripreme kako bi izgradila mišićnu masu, koju ova rola podrazumeva.

Nakon uspeha prvog dela filma o kapetan Marvel, Bri se uveliko priprema za nastavak, koji će se emitovati u bioskopima 2022. godine.

Trenirajte kao Bri Larson

Marvelov svet ima ogroman broj fanova (recimo, procenjuje se da u SAD 60% odrasle populacije spada u obožavatelje ovih stripova i filmova). A zašto mi posebno volimo kapetanku Marvel? Jer je prva Marvelova superjunakinja koja je dobila glavnu ulogu. E sad, kada se to ima u vidu, jasno je da Bri Larson nije imala nimalo lak zadatak da opravda očekivanja fanova, industrije i feministkinja :). Pa ipak, nije nas razočarala.  (Pročitajte i… Vežbe Hali Beri dovešće vas do savršene forme, a potpuno su besplatne na ovoj aplikaciji)

Glumica je naporno vežbala za prvi deo, a pored treninga snage, trenirala je i borilačke veštine, te je savladala i boks. Kako kaže glumica, dok je vežbala, osećala je kako postaje sve snažnija i snažnija. A kako izgleda jedan njen trening, saznajte u videu u nastavku.

lepotaizdravlje.rsTinseltown via Shutterstock

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.