Tri njene fotke dokazale su da brojke na vagi nemaju veze sa stvarnim izgledom

by | 29 jula, 2016

Spadate li u gurpu onih žena koje paniče uvek kada vaga pokaže kilogram-dva više? Padate li u očaj i „bacate“ li se odmah na dijetu? Ako ste se pronašle u ovome, za vas će ovaj članak možda biti „otkrovenje“… Jer, izgleda da vaga uopšte nije naš saveznik u pokušaju da izgledamo što lepše i vitkije!Sa ciljem da dokaže baš to – da vaga i brojke na njoj nemaju nikakve veze sa tim kako mi zaista izgledamo – fitnes guru i blogerka Kelsi Vels rešila je da podeli sa svetom svoje iskustvo.

Pročitajte i…. Želite seksi trbušnjake? Imamo nešto da vam kažemo. I bićete nam zahvalne

Šta je ova blogerka shvatila kroz višemesečni plan ishrane i zašto vam vaga više uopšte neće trebati saznajte na sledećoj strani…

Atraktivna Kelsi je u trudnoći „nabacila“ 23 kilograma, i znala je da je čeka naporan put da povrati staru liniju, a na tom putu najvažnije što je spoznala jeste da kilogrami ne znače baš ništa, ako se predano ne radi na oblikovanju tela.

Ona se posvetila programu vežbanja i zdrave ishrane u periodu od 84 nedelja, pokazavši pratiocima fotografije iz tri faze – iz perioda kada je startovala sa planom (65 kilograma), potom onda kada je imala najmanju težinu od porođaja od svega 55 kilograma, a poslednja slika odnosila se na njen trenutni izgled i težinu (64 kilograma).

Primetićete da na prvoj i poslednjoj fotografiji ona ima identičan broj kilograma, ali koliko samo bolje izgleda na fotki iz treće faze! Zategnuta, bez sala i sva u mišićima – ali onim ženskim i nenapadnim! Njeno telo je danas san svake žene, uprkos tome što vaga pokazuje priličan broj kilograma u odnosu na njenu visinu.

Ova zgodna dama rešila je da svoje iskustvo i spoznaju podeli sa svima, posavetovaši sve dame da slobodno bace vagu u kantu! Za savršeno telo, ona vam neće trebati!

„Ma, zaboravite na vagu zauvek! Prestanite, molim vas, da obraćate pažnju na brojeve na glupoj vagi! Prestanite da mislite da vas određuje težina i ne dozvolite da ona ima uticaj na vaše samopouzdanje. I ja sam nekada pravila tu grešku. Visoka sam 170 cm i teška 63,5 kg. Kad sam započela programo#bbg (bikini body guide) bilo je to osam nedelja pošto sam se porodila i tada sam imala 65 kg. Pre trudnoće imala sam 59 kilograma, pa sam rešila na osnovu glupih uverenja i moje pogrešne percepcije, da je moja savršena kilaža 55 kilograma i da ću se uvući u svoje najmanje farmerke.  Nakon nekoliko meseci ovog treninga i dojenja postigla sam šta sam htela i uspela da uđem u farmerke veličine 0. Ali znate šta?

Od tog trenutka dobila sam 8 kilograma na težini. Hej, osam kila! Počela sam da nosim farmerke koje su dva broja veće i te najuuže farmerke pocepala sam dok sam pokušavala da ih navučem preko kolena. Šta zapravo hoću da vam kažem? Nekadašnja „ja“ ovo bi posmatrala kao veliki kiks! Ali, ja sam naučila da merim svoj napredak onim što je zaista važno – snagom, sposobnošću, izdržljivošću, zdravljem i srećom. Pravite fotografije i video snimke svog napretka. Samo je 1,5 kg razlike između moje početne i sadašnje težine, ali struktura tela se potpuno promenila. Nikada nisam imala više mišića i manje masti nego sad. Nikada se nisam bolje osećala u svojoj koži nego sad. Nekada bih mislila – šta je ovo – 63 kg?? Prošle nedelje sam stala na vagu i rekla joj doslovce „j… se“. Mislim da bi i vi verovatno trebalo to isto da kažete svojoj vagi“, završila je Kelsi svoje izlaganje.

Pročitajte i… 6 najboljih načina da zategnete kožu nakog mršavljenja

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.