Trčanje – Idealna fizička aktivnost tokom jeseni

by | 28 septembra, 2019

Dolaskom jeseni u svoj život uvodimo najrazličitije promene, a svakodnevni trening mogao bi biti jedna od njih. Ova promena u mnogome bi se odrazila na kvalitet našeg života, ali i na naše psihičko i telesno stanje, pa bismo posle nekog vremena zaista počeli da uživamo u ovoj aktivnosti, ali i u sebi samima.

Vežbanje je generalno jedna od onih promena, o kojoj se puno priča, ali kada dođe red na delanje, obično pronalazimo gomilu neosnovanih izgovora i opravdanja da odustanemo. Trčanje je definitivno jedna od najboljih aktivnosti, koja naše telo postepeno uvodi u formu i priprema ga za intenzivnije treninge, uz to podrazumeva boravak u prirodi i oslobađanje negativne energije, kao i topljenje masnih naslaga, kojih želimo da se rešimo i to zauvek.

Reč je o treningu, koji od prvog dana možete potpuno da prilagodite svojim mogućnostima i da ga vremenom činite efikasnijim promenom dužine trkačke rute, zahtevnim deonicama, kao i promenom tempa, ali i intenziteta trčanja. Ovo je najbolji trening za sticanje kondicije, kako biste svoje telo pripremili za najrazličitije vrste kardio treninga i vežbi snage.

Za pravilno trčanje, pogledajte video u prilogu!

Foto: GettyImages

Saveti supermodela za efikasan boks trening!

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.