Trenirajte poput njih: Ovako vežbaju Viktorijini anđeli

by | 6 novembra, 2015

Viktorijini anđeli zbog svoje linije i besprekornog izgleda izazivaju zavist mnogih žena. Supermodeli rado otkrivaju kako se pripremaju za veliku godišnju reviju, koja će se održati 10. novembra, a neke od saveta možete slediti i vi, u cilju dostizanja boljeg izgleda.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Adrijana Lima

Brazilski supermodel bavi se boksom još od svojih tinejdžerskih dana, trenirajući sa ekspertom borilačkih veština Dinom Spenserom.

Kako se ostali Viktorijini anđeli pripremaju za reviju pogledajte na sledećim stranama…

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Sara Sampajo

Portugalska lepotica svoj dobar izgled duguje pilatesu. Ona je na Instagramu otkrila da joj je ovaj vid fizičke aktivnosti pomogao da pobedi bol u leđima koji je godinama osećala.

 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Džidži Hadid

Mlada manekenka ove godine imaće svoj debi kao Viktorijin Anđeo. Ona svoju liniju održava časovima baleta na koje odlazi ujutru, dok su večeri rezervisane za naporne treninge u teretani.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Lili Aldridž

S obzirom na to da će ove godine prvi put nositi čuveni „fantasy bra“, Aldridžova je priznala da ovih dana trenira sve napornije, dva puta dnevno – sat vremena ujutro i pola sata posle podne.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Alesandra Ambrozio

Kao i mnoge njene koleginice, i Alesandra Ambrozio najradije vežba u baletskoj sali, kako bi se što bolje pripremila za predstojeću reviju.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Marta Hant

Ova lepotica trenira sa stručnjakom za liniju modela, Džastinom Gelbandom. Njen režim vežbanja obuhvata pilates, boks i teretanu.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.