Vežbe Hali Beri dovešće vas do savršene forme, a potpuno su besplatne na ovoj aplikaciji

by | 31 marta, 2021

Pedesetčetverogodišnja Hali Beri za mnoge je žene simbol prirodne lepote i snage te je dokaz da redovno vežbanje zaista donosi neverovatne rezultate.

Ali ako pratite njen život i rad, sigurno znate da su njeni treninzi intenzivni i svakodnevni. Kad su u pitanju treninzi, Berijeva naporno i vredno radi, a njeni rezultati dovoljan su dokaz za to. Ako ste oduvek maštali o tome da ježbate s njom te da vidite na koje načine ona dolazi do takve forme, sada imate priliku za to. U saradnji s dugogodišnjim trenerom Piterom Le Tomasom, Berijeva je radila na vežbama koje ćete moći da izvodite u bilo koje doba i na bilo kom mestu.

Tekst: Nina Baljak, www.ljepotaizdravlje.hr

Najbolji deo cele te priče je to što su treninzi u potpunosti besplatni. Berijeva je nedavno najavila saradnju na Instagramu te je podelila vest o lansiranju sopstvene opreme i platforme za vežbanje rē•spin, čiji se program sad može pronaći na aplikaciji FitOn. Kao što smo spomenuli ranije, aplikacija FitOn je  besplatna, a na njoj možete pronaći treninge poznatih trenera. (Pročitajte i… 3 vežbe za celo telo poznate fitnes instruktorke Erin Opreje)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Hali Beri i Tomas vodiće vas kroz razne vežbe, poput onih inspirisanih borilačkim veštinama za snagu uma i tela, pliometrijskih treninga za povećanje eksplozivne snage i reaktivne sposobnosti mišićno-tetivnog sistema te klasičnijih vežbi s opremom poput bučica i rastezljivih traka. S obzirom na to da je Berijeva poznata ljubiteljka mešanja različitih stilova te zaljubljenica u borilačke veštine, ne sumnjamo da će njeni treninzi biti drugačiji i zabavniji od drugih.

 

www.ljepotaizdravlje.hr Kathy Hutchins via Shutterstock

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.