Vratite se u formu nakon godišnjeg odmora uz ovaj 30-minutni trening (VIDEO)

by | 24 avgusta, 2019

Iako uglavnom celo proleće provedemo u sticanju zdravih navika, odlazak na letovanje predstavlja preiod opuštanja, tokom kog vrlo lako možemo ponovo usvojiti, one malo nezdravije navike i vrratiti tih par kilograma viška, koje smo nedavno izgubili.

Iako se tokom letovanja, prepuštamo uživanju u malo nezdravijoj hrani i ukusnim poslasticama, dobijene letnje kilograme nije tako teško odstraniti, jer je uglavnom reč o nakupljenoj tečnosti koju je potrebno izbaciti iz organizma.

Kako biste se nakon letovanja pročistili i postepeno vratili zdravom načinu života, važno je da primenite kvalitetan detox, koji će osvežiti i pročistiti vaš organizam. Prvih nekoliko dana po povratku, jedite ishranu zasnovanu na dosta svežeg voća i povrća, kako biste izbacili sve toksine iz organizam. Zatim se potrudite da uravnotežite ishranu i steknete naviku da imate tri obroka i dve užine, a da se ti obroci zasnivaju na zdravim namirnicam i organizmu neophodnim nutritijentima.Poslednji i najvažniji korak svakako je vežba, koja je tokom godišnjeg odmora potpuno izostala. Obzirom na nakupljen višak kilograma, važno je da prilagodite intenzitet trenigna, kako biste što efikasnije i u što kraćem vremenskom periodu izgubili sve ono što ste sa letovanja doneli.

Ovde pronađite inspiraciju za trening, koji će vam pomoći da aktivirate celo telo i efikasno izgubite višak kilogram,a, koji se nakupio tokom odmora.

Foto: @fakander

Nema mršavljenja bez kardio treninga:Vežbe od 37 minuta koje TOPE kilograme!

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.