
Do rezultata za samo nedelju dana: Namirnice koje jačaju kosu
Ništa ne govori o zdravlju kao gusta, sjajna kosa. Ovih deset namirnica je idealno za jačanje kose Ukoliko vam je kosa tanka, proređena ili opada ...
Kako da pripremite hrskave tikvice iz rerne? Jednostavno je, a većinu sastojaka već imate u svojoj kuhinji. Uživaćete u ovom jelu, bez puno masnoća i nećete osećati krivicu koliko god da pojedete. Pročitaj i: Ukusan i zdrav ručak – glavni sastojak tikvice: Ova jela će se svideti i ljubiteljima mesa
Potrebno:
Nekoliko tikvica, zelenih ili belih
1/4 šoljice prezli
1/4 šoljice narendanog parmezana
1/4 šoljice soli
1/4 šoljice belog luka u prahu
1/8 kašičice mlevenog bibera
Način pripreme:
Suve sastojke sjedinite u jednoj činijici. U drugu činijicu sipajte šolju mleka. Isecite tikvice na kolutove. Kolutove prvo potapajte u mleko, zatim u suve sastojke koje ste prethodno dobro izmešali. Tikvice potopljene u mleko i uvaljane u suve sastojke, ređajte u pleh ili na površinu predviđenu za roštilj u rerni. Kada ste svu količinu iskoristili stavite u rernu i pecite 30 minuta na 220 stepeni C. Pročitaj i: Ikea je otkrila recept za švedske ćufte
Kada su tikvice pečene izvadite ih da se ohlade i služite uz sos koji najviše volite. Prijatno. Pročitaj i: Zelena salata sa topljenim sirom savršena kombinacija za zdrave naćose
Kako da pripremite ove hrskave tikvice pogledajte u videu: