Trenutno najpopularnija dijeta na svetu skida 6 kg i 12 cm u struku

by | 8 januara, 2017

Njujoršku dijetu je dizajnirao poznati trener Dejvid Kirš i brzo je postala veoma popularna jer obećava gubitak od oko 6 kg i čak 12 centimetara u struku.

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Dijeta se temelji na hrani koja je bogata proteinima i ugljenim hidratima i podeljena je u tri faze.

Prva faza dijete

U prve dve nedelje ishrana se bazira na pečurakama, belancima, orasima, lososu, povrću sa niskim sadržajem skroba i proteinima. Ne smete da pijete alkohol i zabranjeni su mlečni proizvodi, kafa, voće, masti…

Pročitajte i…Pobedite salo oko struka: Nakon ove mešavine zaboravićete i da ste ga imali

Kliknite na sledeću stranicu…

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Dozvoljeno je da unesete 800 – 1000 kalorija dnevno.

Druga faza dijete

Druga faza traje dve nedelje i u osnovi je ista kao i prva, osim što možete jesti obroke od ugljenih hidrata kao što su mahunarke, slatki krompir, voće, itd.

U ovoj fazi dozvoljeno je da unesete 900 do 1.000 kalorija dnevno.

Treća faza dijete

U ovoj fazi postepeno dodajete i hranu koja je zabranjena u ranijim fazama. Tokom dijete se preporučuju redovne vežbe i bavljenje fizičkom aktivnošću.

Najbolje je da radite vežbe za sve grupe mišića, trčite ili preskačete konopac oko 45 minuta dnevno. Ishrana bogata proteinima u kombinaciji sa fizičkim aktivnostima je odlična kombinacija za sagorevanje masti. Sa ovim režimom dobićete odlične rezultate u kratkom vremenu.

Pročitajte i…Najjednostavnija dijeta traje 3 dana, skida 3 kilograma i uključuje čokoladu!


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi: