Infoklinika: Ko je najbolji ginekolog u Srbiji, prema mišljenju pacijentkinja

by | 16 januara, 2017

Ova rubrika, koju na našem portalu možete pratiti svakog ponedeljka od 12 h, realizovana je u saradnji sa emisijom Infoklinika (nedeljom od 11 sati, na programu TV Pink 3).

Prim dr Ivan Bojovic Clipboard05

Prim. dr Ivan Bojović, ginekolog-akušer

Njegovo ime je prim. dr Ivan Bojović i najbolji je ginekolog u Srbiji, i to po mišljenju nekoliko hiljada mama koje su mu, u istraživanju portala Bebac, dodelile ovu laskavu titulu.

Doktor Kliničko-bolničkog centra Zvezdara, koji godišnje porodi oko 200 žena, ističe da nije jedini iz ove ustanove koji se našao na spisku najboljih. Pored njega tu je i dr Predrag Mitrović. „Ponosan sam na priznanje, jer ono dolazi od pacijenata i povratna je informacija za naš rad“, kaže dr Bojović i dodaje: „Ali, toga ne bi bilo da nije celog tima – ginekolog tu nije jedini.“

Ali, zašto je baš dr Bojović najomiljeniji? Odgovor se možda krije u sledećim njegovim rečima o odnosu između lekara i pacijenta: „Glavna stvar je da se saslušamo i razumemo“. A to je ono što, pored stručnosti, sve mi želimo od lekara, posebno u tim najvažnijim trenucima naših života, kada na svet donosimo novo biće.

Kompletan intervju sa ginekologom, prim. dr Ivanom Bojovićem, kao i druge top teme iz najnovije emisije Infoklinika, pogledajte u Youtube videu (ispod).

 

 

 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.