Zbog čega žene masovno idu na kozmetičke operacije vagine

by | 27 novembra, 2016

Različite korekcije vagine koštaju hiljade evra, ali mogu značajno da poboljšaju život nekim ženama…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Sigurno ste čuli za korekciju unutrašnjih usmina vagine ili labioplastiku i zapitali ste se zbog se žene podvrgavaju takvim procedurama. Jedan kozmetički hirurg je sada otkrio u čemu je stvar.

Pročitajte i… Ginekolozi otkrivaju 8 znakova upozorenja da vaša vagina nije zdrava

Koliko košta jedna ovakva operacija pogledajte na narednoj strani…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Sama operacija košta oko 4.000 evra i poslednjih godina je postala veoma popularna. Međutim, mnoge žene osećaju pritisak da “idu pod nož”, kako bi imale “lepše” vagine.

Kozmetički i plastični hirurg, Kristofer Inglefild je istakao da se njegove pacijentkinje odlučuju za operaciju zbog velikih problema i da je vređanje kada ljudi pretpostave da je to uvek iz kozmetičkih razloga.

Pročitajte i… Ni posle toliko godina ne znamo sve o menstruaciji! Pet stvari koje vam ginekolog nije rekao!

Često se žene žale da nisu imale seks po dve ili tri godine jer su u bolovima i ne osećaju se prijatno. To utiče na njihov kvalitet života – istakao je on.

Doktora Kristofera posećuju dve žene nedeljno, ali samo tri u deset pacijentkinja to čine jer im se ne dopada izgled stidnih usana i žele da to promene.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: