Da li je on pravi?

by | 21 marta, 2017

Bilo da ste na početku veze ili da ste već duboko zagazili u idilu ljubavnog gnezda, nekako uvek se provlači to isto pitanje: Da li je partner sa kojim se zabavljate pravi za vas? Dugo sam se i sama pitala da li su prijatelji sa kojima se družimo, ispijamo kafe ili putujemo, zapravo, pravi prijatelji. Dugo sam se pitala da li je i posao koji radim, zapravo, pravi posao za mene. Da li su svi partneri bili pravi za mene u tom trenutku, a vremenom sam naučila – sve je baš onako kako bi trebalo biti!

Foto: Pixabay

Kako ćete znati da li ste sa prvim muškarcem? Odgovor je da ste sa pravim muškarcem, uvek ste na pravom mesto i uvek ste sve događa u pravo vreme, bez obzira što vam se u datom momentu ne čini tako. Svaki partner, svaki prijatelj i svaki posao, srećna ili tužna okolnost, zapravo su samo odraz vas. Odraz vašeg trenutnog stanja misli, uverenja koja bujaju i žude da zadovolje ego i još dublje se u temelje u vaše biće kako biste pitali još češće i još više. Ono što vam se trenutno događa i čemu težite je odraz toga kakve su vam misli i kako delujete u Univerzumu.

Ukoliko mislite da vaš partner nije pravi i želeli biste da ga napustite, ali ipak ostajete u vezi kako ne biste povredili vašeg partnera, odraz je vaše nemoći da prihvatite jednu od dve stvari. Ukoliko biste partneru saopštili iskreno da ga više ne volite i da vas vaša veza neusrećuje on može uraditi samo dve stvari: otići ili ostati sa vama uprkos činjenici da ga ne volite. Njegova odluka ostanka bila bi dovoljno sebična, taman toliko da shvatite da ni on zapravo ne voli vas jer mu je prioritet da zadovolji svoje želje. Zato je istina uvek jedino rešenje.

Polazeći od toga da sve funkcioniše po principu ogledala, a verujem da fiunkcioniše, onda ukoliko smatrate da partner nije pravi za vas znači da ste svesni da vi niste prava osoba za njega. Naši partneri su odraz nas, naših misli, naših strahova, naših uverenje i ako se vodimo time onda su svi partneri uvek pravi. Više se ne postavlja pitanje da li je on pravi, nego da li ste vi!

Partneri su vaše ogledalo

Ako želite imati drugačiji odnos sa partnerom, ako želite imati drugačijeg partnera, morate promeniti sebe. Morate prvo vi biti ono što želite da vam se desi. Sebe uvek nosite sa sobom, ako sebe takvog ponesete u nove odnose opet ni taj partner neće biti „pravi“. Zato što niste iskreni u odnosima zato živite loše veze. Ostajemo sa partnerom da ga ne bismo povredili.

Istina oslobađa.

Iskreno kažite ljudima šta osećate pa ćete videti, vratiće vam se istina.

Pročitajte i… Šta ako se naviknem na samoću?

 Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.