Selena Gomez iskreno o depresiji koja joj nikako nije strana

by | 13 oktobra, 2020
selena gomez ožiljak

Dvadesetšestogodišnja pevačica Selena Gomez bila je 11. oktobra domaćin Instagram Live ćaskanja sa doktorom Vivek Marfijem sa kojim je razgovarala na temu – mentalno zdravlje. Ona je pričala o depresiji, usamljenosti i o moći koju ljudske veze imaju.

Tokom razgovora, doktor je umetnicu pitao kako se nosi sa globalnom pandemijom koronavirusa, na šta mu je Selena iskreno odgovorila:

– U početku se nisam tako dobro nosila sa s tim. Bila sam depresivna. Moj posao uključuje mnogo putovanja, spajanja s ljudima. To što radim čini ljude srećnim, pa samim tim i mene, tako da je sve ovo bila borba – rekla je Selena Gomez. (Pročitaj: Korak po korak do savršene šminke – Selena Gomez otkriva kako se našminkati za samo 10 minuta)

Pevačica je objasnilla i da se sada oseća bolje.

– Shvatila sam da ono što osećam mogu da izbacim iz sebe tako što ću tu energiju pretočiti u posao. Počela sam da radim na korisnim i lepim stvarima. Na primer, na mojoj kozmetičkoj liniji koja za cilj ima da prikupi 100 miliona dolara u narednih deset godina za ljude koji imaju problem sa mentalnim zdravljem – objasnila je Selena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on


Gomez je rekla da joj je to što se fokusirala na rad pomoglo. Pored kozmetičke linije koju je nedavno objavila ona je počela i da radi na novim pesmama u studiju.

– Sada mislim da sam morala kroz ovo da prođem baš na ovaj način. Prošla sam loš period sa pravim ljudima, radeći prave stvari i čineći prave korake da ne bih poludeo – bila je iskrena mlada pevačica o tome kako je prošla karantin.

Pored toga, Gomez je govorila o tehnologiji i o tome kako već dve godine na telefonu nema nijednu aplikaciju za društvene mreže. (Pročitaj: Više ne želi da ga krije: Selena Gomez pokazala ožiljak koji je dobila nakon transplantacije bubrega)

– Iako koristim ove platforme i pišem stvari koje želim na njima, nakon toga ih ne gledam, one nisu na mom telefonu. Duboko verujem da postoji nešto u vezi sa društvenim medijima, odnosno tehnologijom i da je ona kriva što se povećava usamljenost među ljudima i dolazi do prekida veza.

Gomez je u prošlosti više puta javno govorila na temu – mentalno zdravlje. Ona je sa fanovima delila sve, da pati od bipolarnog poremećaj, kao i da ima problem sa anksioznosti.

lepotaizdravlje.rsGuliver/getty images/Instagram

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.