#tabuteme: TikTok seks trendovi vredni pažnje

by | 24 marta, 2022
Tiktok seks trendovi

TikTok seks trendovi rezultat su činjenice da se sve otvorenije razgovara o brojnim tabu temama, a seksualni užitak jedna je od njih. 

 Čini se da svakih nekoliko sedmica TikTok “podivlja” zbog novog seksualnog trenda, a kako je aplikacija kritikovana zbog širenja dezinformacija o seksualnom razvoju i vaspitanju, teško je znati čemu da verujemo.

Ipak, doktorka Dženet Brito (engl. Janet Brito), seksualna trenerka, izdvojila je nekoliko seksualnih trendova na ovoj platformi. Saznajte koji su to i hoće li vam upravo oni pomoći da imate odličan seks i još bolje orgazme!TikTok seks trendovi

“Egg yolk”

Tehnika samozadovoljavanja koja vas može naučiti kako ugoditi sami sebi, kao i drugima. Doktorka Brito ističe da je važno pristupiti samozadovoljavanju  nežno kao što bismo pristupili razbijanju jajeta. Užitak je subjektivan, pogotovo s nečim tako osetljivim kao što je klitoris, stoga pazite da komunikacija bude otvorena a dodiri nežni.

Pristup donjem delu stomaka za pristup G-tački spolja

Doktorka kaže da ovaj trik deluje samo kod nekih, ali oni kod kojih uspe, tvrde da je neverovatan. Najvažnije je eksperimentisati jer su neke osobe osetljivije na karličnom delu. To bi značilo da, iako je kod nekih ovakav seks 1.000 puta intenzivniji, su drugi imali neugodne trenutke poput ispuštanja vetrova i slično.

Pročitajte i… #ženskirazgovori – Zašto vagina ponekad boli nakon odnosa?

Jastuk ispod zadnjice

Seksualni jastuci postali su popriličan hit prošle godine, a i  u 2022. godini se još uvek visoko kotiraju kada se razgovara o seksualnim trendovima. Oni su tu da pruže čvrstu, stabilniju bazu koja omogućava dublju penetraciju i može pomoći u izbegavanju bola kod onih koji doživljavaju takav osećaj prilikom penetracije.

Tantrički seks

Ova drevna praksa godinama je bila na naslovnicama časopisa, a podrazumeva uživanje u senzaciji. Doktorka Brito ističe da je tantrički seks zapravo izvrstan za istraživanje našeg tela bez osuđivanja ili očekivanja.

Izvor: ljepotaizdravlje.hr

lepotaizdravlje.rsPeopleImages/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.