Dženifer Lopez: Kada se kamere ugase ja sam samo majka

by | 20 decembra, 2011

Dženifer Lopez ovih dana pleni medijsku pažnju zbog izazovne garderobe koju nosi na nastupima, mlađeg dečka, spotova, razvoda. Ali kada fotografi i kamermani nisu u blizini ona je „samo“ majka. I to vrlo brižna. Nedavno je otkrila da je zbog ćerkice preživela pravu dramu.

Sećam se da sam, dok je Ema bila beba, napipala kvržicu na njenoj glavici. Gledala sam u Marka i rekla mu da moramo da pozovemo doktora. Bili smo prestravljeni. Počela sam da paničim da možda nije pala nekome dok mi nismo bili u blizini. Sećam se kako sam pomislila da ću umreti ako joj se nešto dogodi, rekla je Dženifer Lopez u jednom od intervjua za strane medije.

Sa Emom je sve bilo u redu, što smo saznali nakon nekoliko rutinskih pretraga. Ali pomislila sam na one manje srećne mame sa čijom decom stvarno nešto nije u redu a koje nemaju novca za lekare, dodala je Džej Lo.

Ovaj događaj bio je podstrek više da osnuje fondaciju „Maribel“ u spomen na Markovu sestru koja je sa samo osam godina preminula od raka mozga. Dženifer i njena sestra Linda u okviru ove fondacije obilaze dečije bolnice i doniraju novac i potreban pribor za negu obolele dečice a nedavno su dobile i priznanje zbog svog rada.

Latino diva se i pre ovoga bavila humanitarnim radom – pomagala je siromašnim ljudima latinskog porekla a bila je i jedna od donatora a kasnije i promotera vakcina protiv bebećeg kašlja.Najnovije na portalu Marie Claire

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.