Kompanija „P…S… fashion“ poklanja komplete budućim majkama

by | 22 decembra, 2011

Modna kuća „P..S.. fashion“ je među pripadnicama lepšeg pola više nego popularna, zahvaljujući svojim sjajnim kolekcijama. Njihove modele, pored originalnog i prepoznatljivog dizajna, od ostalih odvaja i uvek prisutna ženstvena i romantična linija.

Poznati su su, takođe, i po lancu njihovih radnji sa vrhunskim enterijerom i posebnom pažnjom koja se poklanja svakom detalju.

Ono što je, možda, manje poznato jeste njihova humanost, jer o tome nerado govore i pišu. Godinama unazad, pomoć su pružali mnogima kojima je bila neophodna a čiji spisak, na žalost, nije mali.

Ovog puta, rešeni smo da pažnju poklonimo donaciji kojom su obradovali tri porodilišta, tačnije buduće mame koje će u njima na svet doneti svoje bebe. Radi se o čačanskom, zemunskom i porodilištu na Zvezdari.

Naime, Kompanija „P..S.. fashion“ će ovim porodilištima, kao poklon za Novu godinu darovati ukupno 380 kompleta vedrih i nežnih boja koje će učiniti da se sve mame osećaju lepše za vreme svog boravka u bolnici. Ovo je već drugi put kako poznata modna kuća organizuje sličnu akciju.

Važno je i pomenuti i uvek prisutnu liniju za trudnice koja je sastavni deo svake njihove kolekcije, a čije je zaštitno lice Jelena Tomašević. Na taj način žele da ukažu na svu dragocenost i posebnost takvog stanja i zbog toga zaslužuju sve pohvale.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.