Životne lekcije koje smo naučili od Ešli Grejam

Evo šta smo naučili od ove manekenke!

by | 20 juna, 2021

Ešli Grejam je definitivno definicija moći. Kada ne slavi pozitivni pogled na telo ili ne šeta pistama najpoznatijih modnih kuća, onda ukrašava naslovnice magazina.

Šta god da radila, Ešli prenosi poruku: svaki oblik tela i veličina su lepi, a važno je da prihvatimo sebe. U nastavku vam otkrivamo neke od najvažnijih lekcija koje smo naučili od nje.

Životne lekcije Ešli Grejam

Važnost vežbanja

Ešli obožava da vežba, pa čak ima i Jutjub kanal posvećen treninzima.Tokom pandemije koronavirusa, počela sam da snimam svoje treninge. Ostale devojke koje snimaju ovakve videe, nemaju celulit niti višak na stomaku. Ipak, želela sam da napravim nešto što je pristupačno svima. Volim da se krećem, osećam se snažno. Pored treninga, volim i jogu. I savetujem svima da počnu da se bave fizičkom aktivnošću, poručila je ona. (Pročitajte i… Rebel Vilson nas inspiriše da stavimo zdravlje u prvi plan)

Ešlin moto

Mantra koju govorim sebi svakog dana: odvažna sam, sjajna, prelepa i vredna ljubavi. Ove reči su promenile moj život, naročito u periodu nakon porođaja, kada sam dobila sasvim novo telo. Reči ili mogu da nas osnaže ili da nas poraze.

Važnost mentalnog zdravlja

Pored treninga, važno je da radimo na sebi i iznutra. Svi prolazimo kroz različite periode samopouzdanja. Za mene, veoma je važno da brinem i o sebi u toku dana. Kada se dobro osećam iznutra, onda sijam i spolja.

Moć prihvatanja komplimenta

Prihvatanje komplimenta jednako je prihvatanju poklona. Jednostavno, neko je odlučio da kaže nešto lepo o tebi. Prihvatite to. A ponekad, možete i sami sebi udeliti kompliment dok se ogledate u ogledalu. Verujte mi, i to je jako važno!

lepotaizdravlje.rs Jamie McCarthy / Staff via Getty Images Entertainment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.