Zoi Saldana ima savršen fitness savet za sve nove majke

by | 6 septembra, 2015

Nakon što je oduševila majke širom sveta potpuno iskrenom izjavom o tome da vežbanje nakon porođaja užasno boli, Zoi Saldana još jednom se pokazala kao dobar fitness savetnik.

Foto: Instagram/zoesaldana

Foto: Instagram/zoesaldana

Poznate majke neretko prećutkuju istinu o silnim mukama kroz koje prolaze prilikom skidanja kilograma i vraćanja figure na staro stanje, ne bismo li pomislili da je njihova savršena figura pravi dar sa neba. Zoi Saldana nije takva. Da, i ona je prošla kroz iscrpljujuć proces, ali zato sada deli iskrene savete o tome kako da, kao nova majka, pristupate svom novom telu.Pročitajte i… Vežbe koje smo naučili od poznatih ovog leta

Ova majka blizanaca (njeni dečaci Saj i Bouvi imaju svega 10 meseci) tvrdi da je najbolji savet o vežbanju koji može da pruži mladim majkama to da ne budu oštre prema sebi i da prihvate svoju novu ulogu u svetu. Uz to, ona ističe da je važno da se svaki dan budite odlični u tome da nastavite dalje i stignete na željeni cilj.

Foto: Instagram/zoesaldana

Foto: Instagram/zoesaldana

Glumica je istakla da višak kilograma sa kojim se suočila i skidanje istih za nju ne predstavlja samo stvar lepote, vež nešto od duhovnog značaja. „Ne želim da moje nekadašnje telo bude sve o čemu razmišljam i da mi postane prepreka u tome da shvatim koliko je moje novo telo lepo“, rekla je ona za časopis People.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.