Categories ZDRAVLJE

Adez-nova porcija zadovoljstva

U susret praznicima, unapred se radujemo bogatim trpezama. Slave, novogodišnje i božićne svetkovine učine da se osećamo posebno, okruženi dragim i dobrim ljudima. U tim situacijama znamo da se opustimo, zaboravimo i dopustimo sebi neku kaloriju više. Za pobornike zdrave i uravnotežene ishrane upravo ovi praznični dani predstavljaju ogroman izazov, jer ko može odoleti mirisnim i slasnim poslasticama i fantastičnim specijalitetima.

Teško je zamisliti da ukusni i neodoljivi obroci zapravo mogu biti izuzetno hranljivi. Ipak, stigla je sjajna vest. Konačno je i kod nas dostupan AdeZ, napitak koji je oduševio i osvojio potrošače širom sveta upravo svojim fenomenalnim ukusima i nutritivnom vrednošću. Novi proizvod dolazi u pet različitih kombinacija: badem, pirinač, soja, ovas  sa jagodom i bananom i badem sa mangom i marakujom, a bez obzira za koju se opredelite, očekuje vas autentičan i neponovljiv doživljaj.

Idealno kombinovani sastojci obiluju vitaminima E, D i B12, kalcijumom i magnezijumom. Napitak tako utiče na povećanje energije i nivo otpornosti i osetljivosti organizma. Osim prirodnih šećera koji se nalaze u voću, kao i skromne koncentracije beskalorijskog zaslađivača stevija, ovaj proizvod ne sadrži veštački dodate šećere. Kao takav, izuzetno je pogodan za sve one koji vode računa o telesnoj težini i unosu šećera. Istovremeno, kako ne sadrži laktozu, pogodan je i za vegetarijance i vegane. Ne treba zaboraviti ni da smo trenutno u periodu velikog Božićnog posta a odabir namirnica u tom periodu ne bi trebalo da predstavlja šok za organizam. U tom smislu, AdeZ je idealan saveznik jer pruža hranljiv, a istovremeno zdrav obrok koji pomaže da ispoštujemo režim ishrane, obezbedimo telu hranjive materije, uživajući istovremeno u fantastičnom ukusu.

Biljni napitak dostupan je u zapremini od 250ml i 800ml pa je istovremeno podesan i onima u pokretu koji u čarima napitka uživaju na otvorenom, ali i onima kod kuće. Moderno dizajnirana pakovanja istovremeno zadovoljavaju visoke ekološke standarde, jer su izrađena od 30% biljnog materijala i u potpunosti su podložna reciklaži.
Prepustite se nežnim tonovima koštunjavog voća koji će zaintrigirati sva vaša čula. AdeZ, vrhunski napitak koji je osvojio svet, vrlo brzo postaće vaša slasna navika. Hranljiva, a tako ukusna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA