Categories Zdrava ishrana

Antidijeta Kejt Midlton dozvoljava hamburgere i vino, a kilogrami idu dole

Slavne britanske dame imaju formulu za skidanje kilograma, koja je pomalo atipična, ali baš zbog toga delotvorna. Čuvena britanska glumica Ema Tompson tvrdi da je zahvlajujući ovom programu za šest nedelja smršala za dva konfekcijska broja, a otkrila je da je sve osmislila Luiz Parker, lični trener lepe Kejt Midlton.

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Naime, Luiz Parker stoji iza takozvane “Metode”, dijete u kojoj je s vremena na vreme dozvoljeno jesti sendviče sa šunkom i sirom, hamburgere, poneku čašu vine i druge slasne stvari sa kojima tako volimo da “zgrešimo”.

Dok klasične dijete zahtevaju odricanje ili upotrebu isključivo zdrave hrane, u ovoj “antidijeti” možete sebi dati oduška, a sve zahvaljujući intezivnim vežbama. Tačnije, potrebno je da vežbate šest puta sedmično i to u trajanju od 90 minuta.

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

“Luiz je jedina kojoj verujem – ne pravi se da je bolja od tebe, a opet te nekako natera na pokret, na vežbanje. Obožavam njenu metodu jer to nije dijeta, već način ishrane koji niej teško sprovesti i vežbe uz koju sebi mogu da priuštim čašu vina”, istakla je Ema Tompson

Pročitajte i… Ova devojka osmislila je program vežbi zbog kojeg su joj žene širom sveta zahvalne

Kliknite na sledeću stranicu… 

2 komentara

  1. Moze se zakljuciti da je dozvoljeno pojesti i nesto sto nije zdravo, ali zato je potrebno vise trenirati. Logicno je da ako se duze spava, manje se jede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA