Mirjana Karanović: Nesvesno unosimo kalorije

by | 7 avgusta, 2015

Naša poznata glumica Mirjana Karanović, otkrila nam je kako se hrani, na koji način vodi zdrav život i kako svoj posao pokušava da prilagodi zdravom načinu života.

mirjana karanovic

Kod zdravih ljudi sve zavisi od toga koliko kalorija unose i koliko od toga troše. To je vrlo jednostavna računica, a problem je što mi često nesvesno unosimo kalorije, ili smo svesni ali ne marimo. Ja na stres reagujem hranom. Tada, da bih se smirila, jedem više nego što mi je potrebno. Praktično, na taj način nastojim da postignem neosetljivost na stvari koje me uznemiravaju„, kaže Mirjana.

Vežbanje mi je, u velikoj meri, pomoglo da regulišem stres. Ono podiže raspoloženje, aktivira ceo organizam, ne dozvoljava ti da budeš depresivan… Meni daje sigurnost, jer kad ponekad ponovo hranom reagujem na stres – znam da se uvek mogu vratiti na ono što je sada već postalo moj životni stil. Mislim da su osnovna pitanja ”šta želiš” i ”čega se plašiš”. Ne želim da kad ostarim budem nemoćna, niti da o svom zdravlju počnem da brinem tek kad napunim sedamdeset. Verujem da, zahvaljujući ovakvom načinu života, tada neću imati toliko tegoba koliko ih ima većina u tim godinama. S duhom nemate problem – što ste stariji sve bolje se osećate, budući da imate iskustvo i saznali ste tajne koje mladi tek treba da otkriju. Zbog toga vam je dobro, ali o telu morate mnogo više da brinete„, rekla nam je glumica

Kako se Mirjana hrani i na koji način vežba i održava svoju liniju, pročitajte OVDE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.