Turska klinika Acibadem: Brine se o zdravlju 8.000 pacijenata iz regiona

by | 25 novembra, 2015

Tragajući za inovativnim metodama i vrhunskom zdravstvenom uslugom, do sada je više od 1.000 pacijenata iz Srbije, odnosno, oko 8.000 iz celog regiona partnera pronašlo u turskoj klinici Acibadem.

Foto: PR

Foto: PR

 

Acibadem, kao vodeći medicinski centar u Turskoj, smatra se svetskim brendom u oblasti specijalizovanih medicinskih usluga.

Reč je o zdravstvenom sistemu koji našim sugrađanima nudi mogućnost lečenja u inostranstvu. Zaposlen je iskusan tim stručnjaka koji broji više od 2.500 lekara, 4.000 medicinskih sestara, i 7.500 pomoćnog osoblja. Sveobuhvatna dijagnostika i usluge lečenja pružaju se u 18 opštih bolnica i 13 domova zdravlja. Bolnice su opremljene najsavremenijom medicinskom opremom i pratećom infrastrukturom, u kojima su pacijentima omogućene visokokvalitetne usluge.

Acibadem - lepota i zdravlje 2

U Acibademu se izvode najkompleksnije intervencije koje zahtevaju visoku tehnologiju i veliko iskustvo lekara. Razvijeno je:
• 5 centara za lečenje kancera
• 12 centara za bolesti srca
• 9 centara za lečenje neplodnosti
• 5 centara za transplantaciju
• 3 centra za bolesti kičme i zglobova
• 1 centar sportske medicine akreditovan od strane FIFA
• 6 centara za nuklearnu medicinu
• 16 centra za hirurgiju (svaka bolnica je centar za hirurgiju)

U svetskoj medicini Turska prednjači u lečenju tumora radiohirurgijom. Acibadem ima najsavremenije aparate – Gama nož, Sajber nož i Truebeam.

Osim po radiohirurgiji Acibadem je prepoznatljiv i po kardiovaskularnoj hirurgiji, transplantacijama jetre, bubrega, rožnjače i koštane srži, ginekologiji, neurohirurgiji, robotskoj hirurgiji, endovaskularnoj hirurgiji, uspešnim veštačkim oplodnjama, dečjoj hirurgiji i dijagnostici.

Našim pacijentima su omogućene besplatne konsultacije preko Acibadem predstavništva u Beogradu. Važno je da pacijenti dostave kompletnu medicinsku dokumentaciju koja se šalje doktorima u Istanbul, koji predlažu dalji tok lečenja. Kad se pacijenti odluče za lečenje, organizuje se avionski prevoz, doček na aerodromu od strane osoblja bolnice i smeštaj. Sve klinike poseduju i prevodioce na srpski jezik, tako da se i jezička barijera uspešno rešava. Posle završetka lečenja organizuje se povratak pacijenta kući. Preko predstavništva oni ostaju u kontaktu sa lekarom da bi se pratio njihov oporavak do potpunog izlečenja.

Više informacija:
Predstavništvo Acibadem u Srbiji:
MEDICAL PERFECTION
Svetozara Markovića 68
011 265 88 62
062 82 081 51
[email protected]
www.acibadem.rs

Jedno reagovanje na “Turska klinika Acibadem: Brine se o zdravlju 8.000 pacijenata iz regiona”

  1. Ena kaže:

    Ja imam brata koga su upucali prije 3 godine u kicmeni prsljen i ostao je nepokretan . Ako neko zna kliniku ,doktora il neku ustanovu , neka mi odgovori , pare nisu problem i na kraj svijeta da je taj doktor samo da garantuje da je uspe?no lijecenje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.