Zvezda Beverli Hilsa pod teškom dijagnozom: Prošla sam kroz pakao

by | 2 avgusta, 2016

Nekadašnja zvezda popularne serije Beverli Hils Šenon Doerti, otkrila je u razgovoru za ET da se opaka bolest proširila na limfne čvorove i da zbog toga mora da ide na hemoterapiju i zračenja

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Šenon, koja je u spomnutoj seriji glumila Brendu Volš objasnila je da su joj posle jedne od operacija lekari saopštili da postoji mogućnost da se zlokobna bolest proširi i na ostale delove u organizmu.

Idem na intenzivnu hemoterapiju, a ukoliko bude potrebno ići ću na pojačano zračenje. Najviše me plaši ono nepoznato. Da li će hemoterapija uspeti? Da li će zračenje uspeti. A tu je i ono… Da li ću ponovo dobiti rak, da li ću ponovo prolaziti kroz sve to. Sve drugo mogu da izdržim. Bol mogu da izdržim, život bez dojke mogu da izdržim, ali je strah od budućnosti mučan, boli me kako će to uticati na druge ljude, rekla je glumica.

Glumica je u junu otkrila da joj je odstranila jednu dojku, a rak joj je dijagnostifikovan 2015. godine i do sada je prošla kroz tri od osam ciklusa hemoterapije.

Iako se trudi da bude jača nego ikad, ipak je u intervjuu priznala da postoje strahovi kojih je i sada muče – hoće li hemoterapija funkcionisati, hoće li zračenje imati učinka? Hoće li morati ponovo da prolazi kroz sve ili će dobiti drugi rak?

Pročitajte i… Šer boluje od smrtonosnog virusa a porodica joj okrenula leđa! Može li gore?

A šta je lepu glumicu najviše pogodilo u procesu lečenja, pročitajte na sledećoj stranici…

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

Iako ima veliku podršku svog hirurga i čitavog lekarskog tima, Šenon je ispričala i da je doživele neverovatan emotivni krah kada je isprobala novi grudnjak.

Bilo je to traumatično i stravično. Tada nisam ništa mislila o tome, ali moja majka je otišla sa mnom i ja sam se rasplakala u garderobi i istrčala napolje, sela sam u auto i plakala – ispričala je 45-godišnja Doerti.

Pročitajte i… Ovu smrtonosnu bolest možete izlečiti za tri sata! Evo i kako…

Jedno reagovanje na “Zvezda Beverli Hilsa pod teškom dijagnozom: Prošla sam kroz pakao”

  1. Beba kaže:

    Toliko sam mnogo volela Beverli hils, bas kao i cela moja generacija. Molim Boga da ozdravi. Pakao kroz koji prolazi je sigurno strasan. Nadajmo se da ce biti najbolje po nju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.