Categories ZDRAVLJE

Neodoljivi biljni napitak i u Srbiji

Period pred nama, osim u znaku praznika i porodičnih okupljanja, obeležen je i mnogobrojnim obavezama specifičnim za kraj godine. Sabiraju se utisci, bilansi, privode kraju projekti. Za sve je potrebno vreme, energija, koncentracija. Istovremeno, zimski meseci nose i pojačan oprez kada je reč o očuvanju dobrog zdravlja, pa je kvalitetna i izbalansirana ishrana bogata vitaminima i mineralima izuzetno važna.

Ljubitelje zdrave hrane prijatno je iznenadila vest da je od nedavno i Srbija tržište na kojem je dostupan napitak AdeZ. Proizvod na bazi bilja i koštunjavog voća se može pohvaliti ponudom pet specifičnih ukusa: badem, pirinač, soja, ovas sa jagodom i bananom i badem sa mangom i marakujom. Svaki na svoj način, privlači i osvaja ljubitelje nežnih, sočnih, ali ujedno i hranljivih voćnih nota.

Osim što sadrži visok procenat vitamina D, E i B12, kao i kalcijuma i magnezijuma, napitak je bogat i belančevina koje pomažu održavanju mišićne mase. Takođe, AdeZ ne sadrži dodate šećere, osim skromne koncentracije stevije, bezkalorijskog zaslađivača, kao i prirodnih šećera koji se nalaze u semenkama i voću. Kao takav, idealan je za postizanje i održavanje poželjne telesne težine. Istovremeno, ovaj biljni napitak podesan je za vegane i vegetarijance, s obzirom na to da ne sadrži laktozu.
Želja za zdravim užitkom na otvorenom, naročito među urbanim milenijalcima, glavni je pokretač ideje da novi napitak bude dostupan u bočicama od 250 ml, dok su boce od 800 ml pogodne za konzumaciju kod kuće. Osim atraktivnog dizajna, AdeZ se potrudio da isprati i visoke ekološke standarde pa je tako upakovan u boce izrađene od materijala PlantBottle™ koji može potpuno da se reciklira.

Nežan, sočan i bogat ukus novog proizvoda, koji je istovremeno i nutritivno sadržajan, istinsko je osveženje na našem tržištu. Hranljiv i neodoljiv, zasigurno će postati deo rutine svakog modernog čoveka koji vodi računa o svom životnom stilu. Uživajte u odabranim ukusima i spremno dočekajte hladne dane i sve poslovne izazove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA