Rebel Vilson nas inspiriše da stavimo zdravlje u prvi plan

Zahvaljujući zdravoj ishrani i fizičkoj aktivnosti glumica je za godinu dana izgubila preko 27 kilograma.

by | 4 juna, 2021

Rebel Vilson je pre godinu dana odlučila da svoj život promeni iz korena. Zahvaljujući upornosti, savetima stručnjaka i zdravoj ishrani, glumica je izgubila preko 27 kilograma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Izazov koji je nazvala „godina zdravlja“ inspirisao ju je da bolje sagleda i druge delove svog života, od finansija do karijere. Kako Holivud ponovo otvara vrata, Rebel Vilson se vraća snimanju, pa uskoro stiže i najnoviji film „The Almond and the Seahorse“. Uz to, Rebel se bacila i u producentske vode, pa naredne godine možemo da očekujemo i prvi film iz njene produkcije – „Girl Group“.

Veoma si zauzeta snimanjem filmova, emisije „Pooch Perfect“ i produciranjem novog filma. Kako postižeš sve to?

– Prava je ludnica ovih dana kod mene, ali osećam se dobro. I veoma sam uzbuđena!

Kako danas gledaš na prethodnu godinu, tj. na period otkako si promenila život iz korena?

– Sada, kada znam da to mogu da uradim, žao mi je što nisam ranije krenula na ovo putovanje. Ali, za sve postoji pravo vreme i važno je znati da nije u pitanju takmičenje. Ne pokušavam ni sa kim da se upoređujem. Razumem svakog ko se bori s viškom kilograma i zato na Instagramu objavljujem upravo ono što je vezano za moje putovanje ka zdravlju. Naučila sam da se tajna krije u malim, svakodnevnim stvarima koje radimo. Kao na primer, danas sam došla pešice na ovaj intervju. Svako može da više šeta i da pije više vode. Nikada nije kasno da počnete da živite zdravo! (Pročitajte i… Evo kako je započela Rebelina transformacija godine)

Kako ostaješ motivisana da vežbaš kada imaš puno posla?

– Tokom snimanja filma, radila sam s dve sjajne evropske glumice, Šarlot Gensbur i Trin Dajholm. Bile su oduševljene mojom disciplinom. Svako jutro sam ustajala ranije i vežbala u teretani u hotelu. Jednostavno, ovako sada moj život izgleda i nije mi teško. (Pročitaje i… Kako je izgledala ishrana koje se pridržavala Rebel?)

lepotaizdravlje.rsAndrea Raffin via Shutterstock

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.