Šta povezuje punu bešiku s fenomenalnim seksom?

22/05/2020 in Zdravlje
Šta povezuje punu bešiku s fenomenalnim seksom?

Lepota i Zdravlje

Iako ne postoje naučne studije na ovu temu, osećaj neverovatnog seksualnog uzbuđenja prouzrokovan punom bešikom češći je nego što možete pretpostaviti. (Pročitaj: Seks u tišini ili glasni seks: Šta zvuci tokom seksa zaista znače?) Drugim rečima - puna bešika i seks su tesno povezani.

Puna bešika pritiska pojedine, posebno osetljive, delove genitalija, povećavajući tako njihovu prokrvljenost. Mnoge žene tu stimulaciju ove regije koriste upravo kako bi povećale uzbuđenje tokom seksualnog odnosa – napominju seksolozi za magazin Shape.

Ne treba zaboraviti ni to da se famozna G-tačka nalazi blizu mokraćnog kanala. Ovo bi moglo biti jedno od objašnjenja zbog čega seksualni odnos upravo onda kad nam je bešika puna može biti toliko dobar. (Pročitaj: Seks kao lek za telo i dušu: Zašto treba voditi ljubav što češće)

Ukoliko se pribojavate da bi seks s punom bešikom mogao naškoditi vašem zdravlju, ne brinite. Stručnjaci se slažu s tim da je tako nešto sasvim u redu. To što ponekad poboljšate svoj orgazam na ovaj način ne predstavlja nikakvu opasnost.

Ipak, treba voditi računa o jednoj stvari – mokraću ne smete zadržavati i bešici previše dugo, kao ni previše često. Na kraju krajeva, puna bešika ne treba da vas podstakne na seks, već na to da odete do toaleta. (Pročitaj: 9 mitova o seksu u koje treba da prestanete da verujete)

 

Komentari (0)

Loading