Mantra glumice Moli Sims kojom se vodi kako bi ostala pozitivna u vreme izolacije

07/04/2020 in Zdravlje
Mantra glumice Moli Sims kojom se vodi kako bi ostala pozitivna u vreme izolacije

Lepota i Zdravlje

Model i glumica Moli Sims je fokusirana na pozitivno razmišljanje, čak, i u ovim izazovnim vremenima. Bivša zvezda iz Las Vegasa (46) veruje da promenom svojih misli, može podsetiti sebe na dobre stvari u sospstvenom životu i biti zahvalna za njih.

- Moja mantra je “treba da uradim” umesto “moram da uradim” – rekla je Moli Sims za Health.

- To je pozitivan mentalni pomak, sve je u tome da treba biti zahvalan. Mali i jednostavan trik kojim sam sebe podučila kada sam frustrirana.

Sims koristi jednostavna objašnjena tokom dana kako bi olakšala svoje poslove i zadatke. Kada treba da podučava decu, sprema večeru za svoju porodicu, ili odlazi na posao, ona podseti sebe koliko je srećna što sve to radi.

- Kada idem na neki sastanak zapitam se “zašto treba da idem na sastanak”? Onda sama sebi odgovorim da treba da me čuju ljudi, treba da imam svoj glas, da imam svoje mišljenje – rekla je ona.

Glumica je ovu mantra naučila kada je pisala knjigu, i kada je počela razmišlja kako stalno treba da podseća sebe koliko je zahvalna na svakom danu svog života. Napravila je spisak stvari koje je srećnija "da treba da radi" nego "da mora da radi", što je promenilo njeno raspoloženje i poglede.

- Koristim ovu mantru kada se osećam preplavljeno, kada osećam da nemam strpljenja – rekla je ona.

- Upotrebljavam je puno tokom dana, tokom nedelje. Od kako je u mom životu, već nekoliko godina, napravila sam velike promene - izjavila je Moli Sims za Health.

Koliko je mantra uticala na Moli Sims pogledajte u videu:

Health

Health

Komentari (0)

Loading