Kako da vam ne bude dosadno kod kuće

Online zabava

by | mart 30, 2020
devojka igrice psiha

Dosadno vam je kod kuće. Već ste odigrali sve društvene igre, ispričali sve priče iz prošlosti, pogledali sve pametno na televiziji. Hteli biste malo drugačiju razonodu, nešto što bi vas oraspoložilo. Postoji zanimljiva vrsta online zabave, iskoristite je.

Dosadno vam je da gledate iste filmove po ko zna koji put. Odigrali ste sto i jedan put domine, šah, jamb, sve moguće društvene igre. Tražite novu razonodu, nešto što možete sami da radite. Imamo neke predloge za vas.

par dosada

Napravite svoje Mimove

Većina voli Mimove i ovih dana kad sedite kod kuće, uglavnom šerujete one najzanimljivije. Ukoliko imate ideju za Mim, iskoristite Meme generator i napravite svoje kreacije. Bonus poeni idu za pravljenje sopstvenih emotikona na Whatsapp-u.

Zabavite se zanimljivim kvizovima

Ako vam je dosadno zabavite se pitalicama koje vam nude odgovor na pitanja kao što su „koja ste Diznijeva junakinja“, ili „da li ste dobra ili zla vila“. Ako smatrate da ste previše ozbiljni za tako nešto možete da proverite svoje znanje iz antičke umetnosti, istorije XX veka i zanimljive geografije.

kviz

Glasajte za sve i svašta

Možda i nema smisla da se sve rangira i za sve glasa. Međutim, u ovoj situaciji sada, izdvojite sat vremena i glasajte za sve ono za šta nikada ne biste, inače. Na taj način ćete pomoći sebi i pronaći omiljenu pop, rok kulturu, videti šta drugi vole.

Isprobajte aplikacije za dejting

Koja je poenta aplikacije za dejting u ovom vremenu. Pa, verovatno nije je bilo ni pre izolacije, ali ćete bar susresti neku novu osobu sa kojom možete da proćaskate. Toliko je jedinstvena situacija, da je bezveze da preskočite malo digitalnog udavaranja u vreme korone, piše buro247.srbija.

Igrajte igrice

Konačno možete da se igrate do mile volje i da vas niko u tome ne prekida. Jedini prekid igranja je vreme za jelo. Svratite do kuhinje pa u novi krug igrica. Došlo je vaših, malo više, od pet minuta.

devojka video igre

Puckanje folije

Svi volite kada dobijete paket da puckate foliju sa mehurićima. I to vam je vrlo zabavno. E, sada to možete raditi i online, na kompjuteru ili telefonu. Uživajte.

Čitajte stripove

Postoji sajt na kome možete kliktati na dugme „random“ i on će vam u beskraj izbacivati sarkastične ilustrovane pričice.

Savladajte natalnu kartu

Unesite podatke u neku od astro opcija i dobićete svoje pozicije zvezda. A sada imate i vremena da se posvetite svim tim nijansama vaše ličnosti.

horoskop

Isplanirajte putovanje na odmor

Putovanje je sada misaona imenica, nešto apstraktno. Međutim, proći će izolacija a do tada možete konkretno da se posvetite, pa rešite jednačinu: kada, s kim, kako, koliko.

Putovanje u prošlost

Da li je važno koja je pesma bila prva na Bilboard listi na dan kada ste se rodili? Da li znate koji je film dobio „Oskara“ te godine kada ste rođeni? Ako ne znate saznajte na internetu, u par klikova već ćete imati informaciju.

Nahranite gladne

A zaista vaša dokonost može i biti aktivizam, sajt Freerice i WFP (World Food Programe) će za svaki vaš tačan odgovor donirati hranu ugroženim ljudima.

lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty

Tagovi: