Zašto sanjamo o tome da varamo partnera?

Ovo je zapravo veoma zdravo, ako je verovati stručnjacima.

by | 28 juna, 2021

Ovakav scenario je svako makar jednom doživeo: budimo se nemirni, rastrojeni i osećamo krivicu. Ali zašto uopšte sanjamo o tome da varamo partnera? Da li nam naša podsvest nešto govori? Treba li da se zabrinemo?

Za početak, možete da predahnete jer niste loša osoba. Snovi o tome da varamo partnera su veoma česti. Naime, studija od prošle godine otkrila je da od 1000 ispitanika njih čak 21% su imali ovakve snove. Prema stručnjacima, zapravo je veoma zdravo da sanjamo da varamo partnera. Evo u čemu je štos.

Zašto zapravo sanjamo o tome da varamo partnera?

Snovi su odaja s ogledalima i predstavljaju aspekt nas samih. Prema ekspertima, ovakvi snovi nam govore da treba još mnogo toga da istražimo o sebi samima.

Na primer, ukoliko sanjamo o tome da varamo partnera s nekim neprikladnim, kao što je šef, moguće je da se divimo nekim njegovim kvalitetom. Ukoliko su ovakvi snovi povezani s poznatom ličnošću, previše razmišljamo o materijalnoj dobiti. (Pročitajte i… Šta zapravo znače erotski snovi?)

Ako je pak u pitanju nepoznata osoba, ovakvi snovi nam govore da nešto treba da promenimo kod sebe. Zapitajte se u čemu grešite i da li ste dali svoj maksimum u svakoj oblasti života.

Bilo kako bilo, ovakvi snovi ne treba da budu razlog za zabrinutost. Kada sanjamo o tome da varamo partnera to ne znači da nam je veza ili odnos u krizi ili da zapravo želite da imate aferu.

To može da znači da ste željni avantura ili pak da je vašoj vezi potrebna promena. U većini slučajeva, kroz snove, mozak nam pomaže da sazrimo i da poboljšamo sami sebe. Zato obraćajte pažnju na snove i pokušajte da ih dešifrujete.

 

 

lepotaizdravlje.rsJamie Grill/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.