GLEDANJE u ženske grudi 10 minuta, produžava život!

by | septembar 29, 2009

Istraživanje nemačkih naučnika pokazalo je da svakodnevno 10-minutno buljenje u ženske grudi ima učinak kao i 30 minuta aerobika! Dakle, dobro je za srce i krvni pritisak, a smanjuje i stres.

 

zenske grudi


Istraživanje dr. Karen vederbi koje je trajalo pet godina i u kome je učestvovalo 200 muškaraca, pokazalo je da svakodnevno 10-minutno gledanje u ženske grudi kod muškaraca ima isti učinak kao i 30 minuta aerobika. Kada je reč o fizičkoj kondiciji i gubitku kalorija, oni koji su dnevno po 10 minuta to radili postigli su iste rezultate kao i oni koji su vežbali i znojili se 30 minuta.


A evo kako je to objasnila doktorka: „Deset minuta zurenja u ženske grudi ekvivalent je 30-minutnom vežbanju zato jer seksualno uzbuđenje izaziva brži rad srca i pospešuje cirkulaciju. Nema sumnje, buljenje u ženske grudi muškarca čini zdravijim„, tvrdi ona i dodaje: „Vežbanjem se smanjuje rizik od srčanog i moždanog udara, a istraživanje je pokazalo da i gledanje u ženske grudi dođe kao vežba, što može da produži život za četiri-pet godina.“

 

Tagovi: