Neverovatna sličnost: Mila Miletić i Kejt Mos

by | mart 21, 2013

Neverovatna sličnost naše manekenke Mile Miletić i supermodela Kejt Mos uzburkala je svetske modne urednike i sve više se na modnim blogovima nailazi na komentare kako je naša Mila, prava naslednica modne ikone.

Američki magazin Black Book koji je sinonim za umetnost i kulturu uradio je serijal fotografija koje su zapravo “rimejk” kultnih fotografija Kejt Mos poput one sa kampanje za Calvin Klein Obsession parfem.

Milu Miletić otkrila je Jelena Ivanović, koja vodi modnu agenciju Model Scouting Office, i u roku od dva meseca izvela na put svetskih modnih metropola.

Rodom iz Jagodine, studentkinja Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu, Mila je stigavši u Njujork, a zahvaljujući svom velikom šarmu, uspela da privuče veliku pažnju na sebe. Uprkos njenoj visini od 170 cm, Mila je učestvovala na njujorškoj i londonskoj Nedelji mode, a jedna od omiljenih revija joj je ona koju je radila za Roksandu Ilinčić, najistaknutiju modnu kreatorku sa naših prostora.

Mila, koju modni magazini poredi sa najpoznatijim top modelom devedesetih godina, imala je čast da bude na naslovnoj strani magazina „Black Book“, kao što su pre nje imala velika imena poput Niki Minaž, Kajli Minog, Robert Patinson, Džulijan Mur, Mila Kunis, Vinona Rajder i Pi Didi.

Autor: Life Content

Tagovi: