Galerija 12HUB i Raiffeisen banka: Nagradni konkurs za mlade umetnike

by | april 26, 2013

Galerija 12HUB i Raiffeisen banka organizuju nagradni konkurs za izradu kreativnog rešenja murala ili instalacije za zidnu površinu u novoj upravnoj zgradi banke na Novom Beogradu. Cilj ovog konkursa je afirmacija potencijala mladih kreativaca i umetnika, kao i osnaživanje aktivne saradnje studentske populacije sa poslovnim sektorom.

Kreativno rešenje treba da pokaže inovativnost, mogućnost da oblikuje poslovni prostor i komunicira sa klijentima banke i zaposlenima kojima će biti sastavni deo radnog prostora. Rok za predaju idejnih rešenja je 20. maj.

Po završenom konkursu, stručni žiri izabraće najboljih 10 autorskih rešenja, koja će biti nagrađena Raiffeisen CLUB paketom za mlade, uz bonus iznos od 300 evra na Raiffeisen CLUB kartici. Pobednički rad će dobiti Raiffeisen CLUB paket, uz bonus nagradu u iznosu od čak 3.000 evra na Raiffeisen CLUB kartici. Banka će producirati izradu pobedničkog rešenja, koje će biti postavljeno na zidu u novoj poslovnoj zgradi Raiffeisen banke.

Novi Raiffeisen CLUB paket sadrži proizvode i usluge koje mladim ljudima pomažu da se finansijski osamostale i započnu svoj profesionalni život: CLUB tekući račun, elektronsko bankarstvo i MasterCard debitnu karticu. Paket je besplatan i dostupan svim mladim osobama starosti od 18 do 26 godina.

Više o propozicijama konkursa možete pronaći na www.g12hub.com i www.raiffeisenbank.rs

Tagovi: