6 jednostavnih stvari koje žene čine srećnom u vezi

by | 29 novembra, 2015

Muškarci misle da su nama samo bitni mišići, skupa kola i novac… Pa prema tome “izgrađuju” sebe kako bi nam se svideli. Međutim, možete i same primetiti da su isti takvi muškarci skoro uvek sami.

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Njih okružuju uvek lepe i mlade devojke koje su tu samo da bi uvećale njegov ugled, ali oni nemaju pravu ljubav – nekoga ko će ih zaista voleti zbog njih samih. Moramo da dodamo da su isti takvi i mnogo površni, dok ne shvate da greše i da u stvari nisu srećni.

Predstavljamo vam šest jednostavnih stvari koje nam zaista mnogo više znače nego bilo šta što je materijalno, a vi nam recite da li se slažete sa njima.

1. Kvalitetno provedeno vreme
Kvalitetno vreme je vreme koje mi želimo da podelimo sa nekim za koga mislimo da je dostojan toga. To može biti gledanje televizije, posmatarnje zalaska sunca ili jednostavno sedenje na krevetu i pričanje o mnogobrojnim stvarima. Ono ne podrazumeva igranje igrica sa njim (osim ako ih volite), pričanje o stvarima koje vam nisu zanimljive i obrnuto.

2. Osećajnost
Kada kažemo osećajnost, ne mislimo na sviranje gitare i pevanje lepih balada u kojima će vam reći svoja osećanja. Pod osećajnošću se podrazumeva da zna da prepozna kada ste imali loš dan i da vas uteši, da vam pomogne i da uvek bude tu za vas.

Pročitajte i… 10 znakova da je vaša veza postala ozbiljna

3. Dodiri
Mi žene uživamo u dodirima koji su nežni, ohrabrujući i neseksualni. Volimo kada nas neko ko nas voli, a pogotovo partner, dodirne sa puno ljubavi i osećanja. Takođe je odlično kada dobijemo besplatnu masažu bolnih stopala nakon napornog dana ili leđa. To nas može učiniti jako srečnim, zadovoljnim i raspoloženim.

4. Pamet
Nemojte da mešate pamet sa obrazovanjem. Ponekad su ove dve stvari potpuno nepovezane. Kada je neko bistar i pametan on ne gleda površno stvari, kritički razmišlja o bilo kakvoj situaciji i logično razmišlja u rešavanju problema, a pored toga zna da kontroliše svoje ponašanje. Ovo može sačuvati vezu na više načina i učiniti je generalno jačom. Muškarac koji zna kako da se postavi, da prećuti neke stvari, ali i da ih kaže u pravom trenutku je pravimuškarac za svaku ženu.

5. Humor
Da li postoji osoba koja ne voli nekog ko zna da je nasmeje? Naravno da ne. To može biti bilo ko – prijatelj, partner, kolega sa posla… Ta veza između nas i nekog ko nas konstantno zasmejava ne mora da bude seksualna, ali morate priznati da mnogo volite da provodite vreme sa tom osobom. Bukvalno vas privlači kao magnet. Zamislite da sta ste skoro ceo dan sa takvom osobom koja vam je ujedno i partner, pa produžio bi vam život za minimum 50 godina.

6. Slušanje
Ovo je verovatno jedna od najtežih stvari na ovoj listi, naravno – za muškarce. Kada su u pitnju veze, žene su u glavnom te koje se trude da saslušaju svaki problem ili slično, za razliku od muškaraca. Žene bi saslušale bilo koga i bilo gde, pa čak i komšiju koji bi pričao o svojim mačkama. Muškarci jednostavno nisu takvi i nemaju takav “gen” i žene su počele da shvataju da je to tako.

Međutim, to što većina njih neće da sluša, ne mora da znači da su svi takvi. Muškarac koji će da napravi izuzetak i koji će da sasluša sve probleme i priče svoje partnerke će mnogo učiniti za vezu. Ona će biti stabilnija i zdravija, a žena će biti mnogo srećnija!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.