Seksi kolekcija obuće latino dive: Dženifer Lopez čizme dovoljne su da privuku pažnju

by | novembar 14, 2020

Dženifer Lopez čizme ćete želeti da imate! Zašto? Zato što su seksi, elegantne, jeftine i da se ne lažemo, zato što ih upravo ova dama potpisuje

Znamo da latino diva Dženifer Lopez u svom rukavu ima veliki broj projekata koji jedan za drugim oduševljavaju fanove, a ovoga puta iz njene „kuhinje“ stiže nema omiljeni ženski modni komad – cipele. (Pročitaj: Fashion inspiracija: Ulepšajte sebi dan trendi modnom kombinacijom)

Naime, Lopezova je dizajnirala kolekciju obuće, ekskluzivno dostupnu na stranici Designer Shoe Warehouse, koju je želela da bude dostupna javnosti taman pred sezonu praznika. Ona je pozvala svoje obožavateljka da se časte novim čizmama kako bi važne datume dočekale upravo u njima. (Zna Džej Lo zna čemu žene ne mogu da odole.)

Lepotica koja poseduje mnoge talente – peva, glumi, pleše, dizajnira parfeme i marljivo radi na lansiranju svog beauty brenda, pokazala je i da joj i kreiranje cipele ide od ruke. Već smo videli njene kreacije početkom godine kada je osmislila čak 37 pari obuće u sklopu kolekcije JLO.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @jlooera on

Seksi kao latino diva

51-godišnja pevačica dobro zna koliko su žene slabe na lepu obuću, jer i sama u ormaru ima zavidnu kolekciju poznatih brendova. Međutim, latino diva svesna je da ne mogu svi da priušte luksuznu obuću zbog toga njeni modeli mogu da se nađu po cenama od 60, 80, 90… dolara. (Pročitaj: Ako već ne pratite ovu damu, vreme je: 57-godišnja influenserka podseća nas na savršen zimski trend!)

Dženifer Lopez objavila je neke od modela čizama na svom Instagram profilu za kojima su fanovi „poludeli“.

Na jednoj od fotografija Lopez leži na krevetu samo u donjem vešu i prugastoj košulji, dok na nogama ima seksi čizmice Finola, dok na sledećoj fotografiji mami uzdahe u crnom kombinezonu, pilotskoj jakni i čizmicama Jordie.

Da li vam se dopadju Dženifer Lopez čizme?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DSW Designer Shoe Warehouse (@dsw) on

lepotaizdravlje.rsEmma McIntyre/Getty via Guliver