Najskuplje cipele u novom obliku

by | februar 7, 2012

Cipele koje koštaju milion dolara sa potpisom dizajnera Stjuarta Vajcmana slave svoj 10. rođendan. Prvi put ih je nosila zvezda filma „Mulholland Drive“ Laura Haring na dodeli Oskara 2002. godine, a u susret ovogodišnjoj dodeli najvažnije filmske nagrade koja će se održati 26. februara dobile su novi izgled i pojeftinile su!

Originalni model ukrašen s 464 dijamanata ove godine doživio je preobražaj. Za razliku od modela ukrašenog dijamantima, obnovljeni model povodom 10. rođendana ukrašen je „Swarovski“ kristalima i suzom izrađenom od velikog kristala. Dostupan je za nešto više od 30 000 dinara.

U kampanji kojom je dizajner Stjuart Vajcman obeležio jubilej svog modela „Million Dollar Shoe“ pojavljuje se Natalija Vodijanova koju je fotografisao Mario Testino. Zanimljivo je i da svako ko poželi da nabavi ovaj model mora da bude vlasnik deonica „Facebooka“.

Nakon velikog uspeha modela „Million Dollar Shoe“ Vajcman je dizajnirao mnoge cipele u kojima su slavne dame prošetale crvenim tepihom na dodeli važnih filmskih nagrada. Anđelinu Džoli smatra najdražom klijentkinjom, a cipele s njegovim potpisom rado nose i Bijonse, Dženifer Lopez i Eva Mendez.

Tagovi: