Categories Lice

Viktor Savić i Marija Kilibarda otkrili svoje trikove za lepotu

Na posebnom događaju koji se odigrao u galeriji New Moment, Viktor Savić, poznati glumac i njegova drugarica Marija Kilibarda, TV lice, otkrili su javnosti koja je tajna muškaraca za lep izgled. Viktor i Marija su pričali o njihovim slatkim mukama, šta je sve potrebno kako bi lepo izgledali i osećali se samouvereno. Viktor je otkrio njegov recept za samopouzdanje, novi Head&Shoulders Total Care šampon koji je i Marija odobrila.

IMG_8712 copy

“Radim puno i nemam mnogo vremena za privatni život, ali sa novom H&S formulom uspevam da uštedim sebi malo vremena. Daje mi totalnu negu što znači da on čisti, štiti od peruti i hrani kosu. Vi devojke stavljate 1000 preparata na kosu, a mi imamo samo jedan koji pruža trostruki efekat”, izjavio je Viktor.

Vreme u kupatilu je ono po čemu se muškarci i devojke veoma razlikuju. Dok devojke uživaju u sređivanju, momci žele da što brže budu spremni za polazak. S druge strane, moderan muškarac razume koliko je važno da ostavi dobar prvi utisak, tako da prepoznaje potrebu za nečim više od običnog pranja kose. Muškarci danas žele nešto više od izgleda svoje kose i njenog oblika.

marija k i viktor

Šta je rešenje? Novi Head&Shoulders Total Care šampon koji je napravljen da omogući sve što muškarac želi: čista, kosa bez peruti i veoma fleksibilna za oblikovanje. Sve ovo iz samo jedne bočice za postizanje maksimalnih rezultata – bez gubljenja vremena.

Dok devojke završe sa svojim ritualima u kupatilu, muškarci to vreme mogu da iskoriste da provere rezultat fudbalske utakmice, odremaju, ili malo vežbaju bez negodovanja.

viktor i marija

Head&Shoulders Total Care – tri sjajne pogodnosti u samo jednoj bočici

1. Potpuna čistoća

Novi Head&Shoulders Total Care prilagođen je da očisti sve nečistoće na kosi i temenu glave, uključujući i masnoću, prljavštinu i prašinu, kao i ostatke proizvoda za stilizovanje. Šampon omogućava čišćenje u samo jednom pranju, ostavljajući vaše teme i kosu čistom i svežom, spremnom za ostavljanje dobrog utiska.

2. Kosa bez peruti

Preko 50 odsto muškaraca širom sveta ima perut. Head&Shoulders ZPT tehnologija koja je predstavljena još pre 50 godina, tokom decenija je unapređena i sada je kosa 100 odsto bez peruti već posle prvog pranja. Kao rezultat kosa je lepa a teme zdravo.

3. Jednostavna za oblikovanje

Sastojci u Total Care šamponu i regeneratoru prilagođeni su da obezbede zaštitu vlasi, a u isto vreme čine da se kosa oblikuje po želji. Od momenta od kada izađete iz tuš kabine kosa je spremna za oblikovanje.

Novi Head&Shoulders Total Care šampon miriše divno, osvežavajuće i snažano, posebnim mirisom osmišljenim samo za muškarce. Kosa koja lepo izgleda, a miriše fantastično za kratko vreme zahvaljujući šamponu Total Care stigurno će uvek odobriti svaka devojka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA