Besplatna SMART radionica za L&Z čitateljke

by | mart 9, 2016

Za sve naše čitateljke koje se prijave na vreme, L&Z i Youtube kanal Prepoznavanje organizuju besplatnu radionicu koja će predstaviti najefikasnije načine uz pomoć kojih ćete moći da se sami uhvatite u koštac sa svojim problemima, eliminišete stres i umor, zabrinutost zbog zdravlja, tugu i depresiju, napetost i anksioznost, strahove i brige, bes i agresivnost. Uz pomoć savremenih psiholoških tehnika pokazaćemo vam kako možete da ostvarite napredak u životu: uspeh u karijeri i školovanju, sklad u partnerskim odnosima, uspešno roditeljstvo, opuštenost i samouverenost, asertivno ponašanje, životnu svrhu i smisao.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Radionica se bazira na REBT terapiji (racionalno-emocionalno-bihevioralna terapija) koja ima za slogan kratkotrajna terapija sa dugotrajnim efektom.

Za prijavu i više informacija kliknite na www.bodyandmind-institut.com a svoja pitanja možete poslati i na mejl: [email protected].

Lidija Ćulibrk, urednica magazina "Lepota&Zdravlje", specijalista zdravstvene psihologije

Lidija Ćulibrk, urednica magazina „Lepota&Zdravlje“, specijalista zdravstvene psihologije

Autorka: Olivera Stojšić, psiholog i joga instruktor www.bodyandmindinstitut.rs

Autorka: Olivera Stojšić, psiholog i joga instruktor www.bodyandmindinstitut.rs

 

 

 

 

 

 

Kroz radionicu vas vode Olivera Stojšić, psiholog i REBT terapeut i Lidija Ćulibrk, glavna i odgovorna urednica L&Z i specijalista medicinske psihologije

Vreme i mesto održavanja: petak, 11. mart u 18 časova, Pere Velimirovića 29/9 u Beogradu.

Više o SMART programu čitajte u tekstu: Da li ste mentalno zdravi?

Tagovi: