NS Bike Weekend: Kako smo se proveli

by | 9 maja, 2015

Akcija „NS Bike Weekend“ održana je 9. maja, sa startom na novosadskom Sunčanom keju. Svi prijavljeni učesnici imali su priliku da se provozaju na biciklu kroz Novi Sad, i to u turi koja je trajala 40 minuta. Akciju je podržala Novosadska biciklistička inicijativa, dok se za osveženje na ovom događaju pobrinula Coca-Cola.

66

Nakon vožnje biciklima, ispred Indeksove tribine, naša poznata pevačica Tanja Banjanin izvukla je srećnog dobitnika koji je dobio nagradu iznenađenja – sedam dana besplatnog boravka na Kopaoniku!

ns bike

Putovanje na Kopaonik dobio je Robert Čilić, koji se nije ni nadao nagradi. On kaže da bicikl koristi kao prevozno sredstvo kojim svakodnevno ide na posao. „Nisam se nadao nagradi, ali izgleda da sam imao sreće. Na Kopaonik ću povesti svoju lepšu polovinu“, naveo je pobednik.

pobednik-Robert

Zanimljivo je da je nekim od učesnika Novi Sad bio samo usputna stanica na planiranoj ruti.

maksim-polovina

„Drug i ja smo biciklom krenuli iz Apatina, dunavskom rutom koja ide kroz celu Srbiju, od Bačkog brega do mađarske granice, preko Negotina do Bugarske. Novi Sad nam je bio usput i zato smo se priključili akciji“, rekao je Maksim Polovina.

Ovu akciju podržali su i poznati Novosađani Tanja Banjanin i Nenad Pagonis.

nenad-pagonis

„Danas sam ovde da bih promovisao zdrav način života, a Novi Sad je idealan za vožnju biciklima“, rekao je naš poznati sportista Nenad Pagonis.

tanja-banjanin-

„Bicikl koristim kao vid rekreacije i kao prevozno sredstvo. Vozim ga svakodnevno do posla, a njime se kasnije i vraćam kući“, kaže Tanja Banjanin.

Akciji su se priključili i Novosađani koji vožnju bicikla koriste kao redovan vid rekreacije.

milan-misic

„Sa bicikla ne silazim, već šest godina zaredom učestvujem na manifestacijama vezanim za biciklizam“, rekao je Milan Mišić.

S druge strane, nekima je motiv prijavljivanja za učešće u akciji bio da osvoje nagradu.

vanja-vujovic

„Prošle godine sam osvojio putovanje na Zlatibor, zato sam se prijavio i ove godine u nadi da mi se ponovo posreći“, kaže Vanja Vujović, jedan od najmlađih učesnika.

darija-vujovic

„Došla sam da uživam u ovom prelepom vremenu i da osvojimo put na Kopaonik“, kaže Darija Vujović.

57

Redakcija magazina Lepota i zdravlje već drugu godinu zaredom održava ovu akciju sportskog vikenda, sa ciljem da promoviše zdrav način života.

lidija-culibrk

NS Bike Weekend jedna je od aktivnosti koju Lepota i zdravlje promoviše u sklopu svog slogana „Budite lepi, vitki, zdravi i u formi“. Vežbanje i fitnes u prirodi, naročito kada je proleće, ne može ništa da zameni. Beauty tretmani ne mogu da zamene ono što ljudskoj psihi i raspoloženju može da doprinese aktivnost u prirodi, a voznja biciklom idealna je za to“, izjavila je urednica magazina Lepota i zdravlje, Lidija Ćulibrk.

66 65 104 134

Više slika sa ove akcije pogledajte u albumu na našoj Fejsbuk stranici, a ako nađete svoju fotku, slobodno se tagujte!

Mi smo se zaista lepo proveli, a nadamo se da ste i vi!

Tagovi: