Categories U trendu

Dnevni horoskop za 22.04.2012.

Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Nova poslovna ponuda je na pomolu. Odluku malo odložite. Morate pažljivo sve razmotriti, a to ne možete lako i brzo. Finansije potpuno stabilne, ali vas očekuju i troškovi. Zdravlje dobro.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Danas se odmarajte i spremite se za narednu nedelju u kojoj ćete imati fantastične poslovne prilike. Ako ste u vezi ili braku, postoji mogućnost da od partnera dobijete novac ili lep poklon.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Prija vam što ste primećeni gde god se pojavite. Dobra reputacija vam otvara sva vrata, ali ipak treba da izbegavate rizične poslove. Postoji mogućnost da vas prijatelji pozovu na izlet.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Ako sutra budete prezentovali nešto, možete biti vrlo uspešni. Sigurno je da ćete privući pažnju i biti ubedljivi. Nakon napornog dana očekuje vas lep izlazak s prijateljima. U porodici promene.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Predstoji vam lep dan koji će biti posebno povoljan ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem. Vaš talenat će biti na vrhuncu. Ono što radite biće možda javno propraćeno. Zdravlje stabilno.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Očekuje vas izuzetno romantičan dan uz voljenu osobu. Potrebno je da se prepustite uživanju i mislite pozitivno. Na poslu situacija stabilna iako se premišljate da ga promenite. Zdravlje dobro.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

U porodici će biti postignut dogovor oko nečega što je važno za sve. Ne treba da imate poverenja u poznanike, pa čak ni u pojedine prijatelje. Budite manje otvoreni. Zdravlje dobro.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Kod vas mnogo toga zavisi od emotivnog života, posebno raspoloženje. Danas ćete se konačno osećati dobro i prijaće vam da budete sa voljenom osobom. Manji novčani dobitak.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Ukoliko je trebalo da idete na kraći poslovni put, bolje ga odložite. Moguće je razočaranje usled prevelikih očekivanja. U porodici stabilno. Partner neće biti iskren prema vama. Zdravlje dobro.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Pred vama je lep dan. Iskoristićete slobodno vreme i otići negde van grada. Na finansijskom planu se spremite na vrtoglav preokret. Ne bi bilo loše da okušate sreću u kladionici ili kazinu.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

O poslovnim obavezama nećete uopšte razmišljati. Potrebno vam je opuštanje. Novčani dobitak. U porodici nisu svi dovoljno otvoreni. Partnera iznenađuje vaša naglašena strastvenost.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Danas ćete stvarno uživati. Neće biti napetosti i žurbe kao obično. Ukoliko odete na izlet s partnerom, nećete pogrešiti. Slobodno se opustite i uz čašicu alkohola. Zdravlje mnogo bolje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

UREĐENJE DOMA