Dženifer Aniston posećuje terapeuta kako bi se pripremila za susret sa Bredom i Anđelinom

by | jun 10, 2014

Dženifer Aniston unajmila je terapeuta za jačanje samopouzdanja kako bi se što bolje pripremila za venčanje kolege i prijatelja Džordža Klunija, na kojem će se videti sa bivšim suprugom Bredom Pitom i ženom zbog koje ju je Bred i ostavio, njegovom sadašnjim verenicom Anđelinom Džoli.

Toronto International Film Festival: "Life Of Crime" 1ere

Neimenovani izvor je otkrio da je glumica u panici, i da je unajmila terapeuta za jačanje samopouzdanja kako bi susret sa Bredom i Anđelinom što bezbolnije prošao.

„Terapija koja bi trebalo da glumici obezbedi veće samopouzdanje nije novina za nju jer se ona i ranije podvrgavala sličnim metodama. Dženifer će na venčanju biti uz svog izabranika Džastina, ali ona se ne oseća najbolje zbog susreta sa Bredom i Anđelinom. Terapija će joj pomoći da stekne poljuljano samopouzdanje i da se oslobodi ljubomore“, rekao je neimenovani izvor blizak glumici.

Dženifer se razvela pre devet godina, a sa Bredom i Anđelinom se susrela samo jedanput na dodeli Oskara 2009. godine. Međutim, mladenci su planirali da ceremonija venčanja bude intimna, u najužem krugu porodice i prijatelja, pa se Dženifer pribojava svoje reakcije kada bude videla Breda i ženu zbog koje ju je ostavio.

Izvor: Superžena
Foto: Sipa

Tagovi: