One su poznate i seksi trudnice

by | avgust 9, 2011

Sudeći po lepoti budućih mama, uskoro će na svet doći šest beba kao stvorenih za naslovne strane. Odnedavno, njih sedam povezane su još jednom niti: pevačice Severina Vučković, Ana Stanić, Emina Jahović, Jelena Tomašević i Jovana Pajić i glumica Mirka Vasiljević postaće mame a pre toga one su najseksepilnije trudnice, koje i u blagoslovenom stanju ostavljaju bez daha.

Zadovoljstvo zbog rođenja bebe sve one su opisale u izjavi za medije, osim najmlađe, preslatke Mirke, koja do sada nijednom otvoreno nije priznala trudnoću.

Seve najsrećnija do sada
Hrvatska zvezda Severina Vučković (39) prošle nedelje otkrila je da je u trećem mesecu trudnoće i da je budući otac njen sadašnji dečko, srpski biznismen Milan Popović (45). Vredna i u trudnoći, Severina je promenila svoje navike pa na čestim nastupima ne igra energično kao ranije i ne konzumira alkohol. Pevačica je priznala da je presrećna zbog trudnoće sa čovekom kojeg voli. Severina i Milan već žive zajedno i ovih dana planiraju kako da opreme kutak za svoju nerođenu bebu, kako u stanu u Beogradu, tako i u Splitu gde će živeti nekoliko meseci posle Severininog porođaja.

Emina želi ćerku
Emina Jahović (29) je u trećem mesecu trudnoće. Vest o trudnoći pored Emine učinila je presrećnima i njenog supruga, turskog superstara Mustafu Sandala (41) i trogodišnjeg sina Jamana. Emina će se poroditi u američkoj klinici u Istanbulu, gde je rodila i Jamana. Turski mediji još nisu saznali za Emininu trudnoću iako je par s ponosom obavestio rodbinu i prijatelje da će na zimu dobiti drugo dete. Emina i Mustafa se potajno nadaju da će dobiti devojčicu, ali to ne potenciraju jer, bez obzira na pol, žele zdravo dete.

Ani Stanić trudnoća u prvom planu
Pevačica Ana Stanić (35) i njen muž Momčilo Lavrnić (39) postaće roditelji krajem leta. Ana je u osmom mesecu trudnoće i za medije je otkrila da se oseća odlično. Iako joj je stomak uveliko vidljiv, pevačica neumorno radi na novim kreacijama haljina, a završila je album obrada najvećih hitova osamdesetih koji će uskoro biti objavljen. Ipak, sve nastupe je otkazala kako bi se posvetila trudnoći. Ana i Momčilo venčali su se u oktobru prošle godine, posle tri i po godine zabavljanja.
Mirka: Beba, pa venčanje
Glumica Mirka Vasiljević (21) u petom je mesecu trudnoće sa fudbalerom Vujadinom Savićem (21). Zaljubljeni par od početka veze od javnosti krije svoje planove, a odlučili su da se venčaju tek sledeće godine. Mada je njihova prvobitna ideja bila da ljubav krunišu brakom ovoga leta, zbog Vujadinovih profesionalnih obaveza u francuskom Bordou i nemogućnosti da za kratko vreme organizuju svadbu, pred oltar će stati tek po rođenju bebe.

Jovanu Pajić maze u trudnoći
Mlada pevačica Jovana Pajić (22) je trudna sa kolegom Aleksandrom Cvetkovićem (28), pevačem „Tropiko benda", sa kojim odnedavno i živi. Za trudnoću je saznala pre mesec dana i sada je u trećem mesecu. Par ima u planu venčanje pre dolaske bebe na svet, a Pajićeva odlično podnosi trudnoću, što nije čudno jer joj najbliži posvećuju punu pažnju. Jovana i Aca žive zajedno i veruju da će dolazak bebe upotpuniti i ulepšati njihov život.

Jelena: Beba posle pomirenja
Dama anđeoskog glasa Jelena Tomašević (29) je u trećem mesecu trudnoće, a ponosni tata biće glumac Ivan Bosiljčić (32). Vest o Jeleninoj trudnoći odjeknula je kao bomba budući da je krila vezu sa Bosiljčićem. Jelena i Ivan su tek sada priznali su da su se pre nekoliko meseci tajno verili u Londonu, i to tek kada su postali sigurni u svoja osećanja, koja su bila poljuljana pre više od godinu dana, kada su i raskinuli. Jelena i Ivan su se poverili prijateljima da srećni očekuju svog naslednika u januaru sledeće godine, a da ove jeseni planiraju venčanje.
 

Tagovi: