Kopirajte look Nine Dobrev

by | avgust 31, 2015
Autorka teksta: Aleksandra Dimitrijević

Autorka teksta: Aleksandra Dimitrijević

Nina Dobrev svojim savršenim stajlingom skreće pažnju prisutnih gde god se pojavi. A ovog leta za crveni tepih mlada manekenka i glumica birala je izazovne kreacije koje su isticale njenu skladnu figuru a nosile potpis najpoznatijih modnih kuća kao što su Diane von Furstenberg, Zuhair Murad, Reem Acra, Monique Lhuillier.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Osim na crvenom tepihu Nina Dobrev i u casual outfitima pokazuje svoj smisao za modu. Prošle nedelje snimljena je na koncertu Taylor Swift gde nam je pokazala kako i u neobaveznom provodu sa prijateljima treba biti u trendu. Za ovu priliku ona je kombinovala Tommy Bahama haljinu sa Kate Spade torbom i čizmama do članka, dok je stajling “razbila” tankim braon kaišem kojim je istakla struk i sivim “trilby” šeširom.

Tokom toplih dana ovakav stajling idealan je za večernje izlaske, a u septembru, kada se temperatura spusti koji stepen možete ga prošetati u šopingu ili na ručku sa prijateljicama. Ako vam se sviđa Ninin look, pogledajte na sledećoj strani kako ga možete kopirati komadima koji su dostupni kod nas. 

Foot: Guliver/Getty, PR

Foot: Guliver/Getty, PR

Haljina sa kaišem Mango, teksas jakna Orsay, šešir Zara, čizmice Stradivarius, torba Lindex.

Tagovi: