Koliko često menjate brushaltere? Ova činjenica će vas zapanjiti

by | avgust 8, 2016

Nošenje brushaltera ženama ponekad predstavlja toliki teret da to jači pol nikada neće moći da razume. One koriste svaku priliku da šetaju bez njega, a naročito leti. Možda je to i bolje jer istaživanja su pokazala da isti brus nikako ne treba nositi dva ili tri dana zaredom. 

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Naime, ovde nije reč o tome da brushalter može da izmeni izgled vaših grudi već o finansijskom momentu. Svakodnevno nošenje grudnjaka može skupo da vas košta. Verujemo da o ovoj temi niste razmišljali na ovoj način.

Ukoliko nemate sredstava da sebi priuštite kvalitetan i skup donji veš, onda bi zaista trebalo da se zabrinete i bruseve menjate što je češće moguće.

Pročitajte i… Ona je zgodna plavuša i bavi se poslom za koji je potrebna HRABROST!

Na sledećoj strani proverite zbog čega…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Dame najbolje znaju koliko nervira kada na brushalteru iskoči dosadna žica nakon samo dve nedelje nošenja ili se rastegne ili brtele počnu da mu vise kao lanci. Muke su to. Da biste to predupredile, najbolje je da kupite nekoliko jeftinijih koje ćete u toku nedelje moći da menjate.

Osim finansijskog momenta, javlja se i onaj bitniji – higijena.

Stručnjaci kažu da brus trebalo prati najmanje jednom nedeljno. Svakodnevno znojenje, prašina, drugi materijali koji dolaze u dodir sa njim nikako nisu dobrodošli i vrlo lako mogu da štete vašoj koži. Mnoge alergije izašle su baš zbog prljavštine i prašine koja se zadržava na materijalima, a koje mi prislanjamo na kožu.

Pročitajte i… Evo koju priču nose famozne rupice na obrazima

Dame, sada znate šta vam je činiti!

U našoj anketi iskreno odgovorite da li i koliko često menjate brushaltere:

[yop_poll id=“-3″ tr_id=“[yop_poll id=“241″]

Tagovi: