Najbolje blogerke trenutno imaju omiljeni beauty trend i neverovatno je ženstven i nežan!

by | decembar 16, 2016

Šminkanje inspirisano Barbi lutkom uopšte nije bilo očekivano, kako kažu mnogi poznavaoci trendova, naročito sada za hladnije dane, u kojima se preferiraju tamnije boje. Iako je sve iznenadio, ovaj trend je uveliko počeo da se širi među mnogim blogerkama i „it“ devojkama.

O njemu možete razmišljati kao o boji oktobarskog zalaska sunca, opalog lišća i blagog rumenila koje svi dobijamo nakon dužeg vremena provedenog napolju. Odličan je kao makeup za žurke, venčanje, pa čak i za posao.

Članak se nastavlja posle reklama

Zanimljiva i razigrana roze boja na očima, automatski vam može dati svetliji izgled. Pored toga, ovaj trend ima mladalačku energiju i kvalitet koji ujedno može izgledati i dramatično ali i sanjarski, u zavisnosti od nijanse koju izaberete.

A photo posted by Huda Kattan (@hudabeauty) on

Roze senka stoji svakom tonu kože, ali je potrebno pronaći odgovarajuću nijansu. Kada krenete u potragu za odgovarajućom roze senkom, treba da uzmete sve u obzir – od boje kose do boje očiju. Bogata nijansa maline fantastično stoji tamnijim tonovima kože, dok svetla i praškasta nijansa dobro stoji svetlijem tonu.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Da li ste već otkrili sunđer za makeup koji ujednačava ten bolje od fotošopa?

Članak se nastavlja posle reklama

Kliknite na sledeću stranicu… 

Članak se nastavlja posle reklama

Članak se nastavlja posle reklama

U slučaju da niste još uvek spremni nošenje ove boje, a želite da eksperimentišete, jednostavno stavite malo rumenila na kapke ili malo omiljenog ruža u boji breskve (ili roze ruž) kako biste videli kako vam stoje i takve nijanse.

Kada ste pronašli svoju odgovarajuću nijansu, potrudite se da je nosite na moderan način. Ovaj trend najbolje izgleda kada se iskombinuje sa minimalnom šminkom i dugačkim i gustim trepavicama. Znači – maskara, ruž i eventualno puder sa rumenilom su dovoljni elementi da izgledate „top“.

A photo posted by Huda Kattan (@hudabeauty) on

Članak se nastavlja posle reklama

Takođe treba da znate da senku u roze nijansi ne treba da stavljate na donju liniju trepavica, već samo na gornji kapak i eventualno ispod oka. Stavljanje ovakve senke na donju liniju trepavica će učiniti da oči izgledaju kao da su iziritirane i pod infekcijom.

Pročitajte i… Tečni bronzer je novi omiljeni proizvod profi šminkera. Oduševiće i vas

A photo posted by ALINA (@makeupbyalinna) on

Članak se nastavlja posle reklama

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: