Žene obožavaju muške košulje i odela

by | februar 6, 2020
kosulja lepota

 

 

Muške košulje su seksi na ženskom telu

 

Volite muške košulje. Osećate se seksi i privlačno u njima. Ne morate ih nositi samo po kući. Mogu vam poslužiti kao kratka letnja haljina,s kaišom stegnutim u struku. Nosite ih preko farmerki, suknje ili šortsa. Iskoristite ih kao modni detalj, koji će privući pažnju, bilo da idete na posao, fakultet ili u provod.

Ova pojava nije od juče. Mnoge poznate dame kroz istoriju koristile su muške košulje i muška odela. Na njima su izgledali glamurozno i ni jednog trenutka se nisu pokajale. Žensko u muškom odelu je nešto što bar jednom u životu poželite da vidite. Ta osobina zajednička je za  Marlen Ditrih, Koko Šanel, Karu Delevinj, Džuliju Roberts, Rijanu, Demi Mur i mnoge druge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Time To Get That Dread

 

Večita inspiracija svih žena Koko Šanel doslovno je ukrala pantalone jednom džokeju. Od njih je napravila svoj zaštitni znak. Tokom svojih putovanja po moru zaljubila se u mornarske majice, te je i njih uvrstila u svoju garderobu.

Glumica Marlen Ditrih se redovno pojavljivala u muškim odelima. U tadašnje vreme to je izazivalo mnoge kotraverze u Holivudu. Ipak, proglašena je za modnu ikonu filmskog grada.

Goca Tržan nudi savršeno rešenje – Kako da se našminkate za 10 minuta?

Ikona stila, žena kojoj je sve lepo stajalo, neprevaziđena Odri Hepbern nosila je i muška odela, muške košulje. Ponekad u vreme relaksacije i muške polo majice. I sve je to na njoj i dalje izgledalo jako ženstveno. Znači, nije do čega je već do koga je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Audrey Hepburn

 

Ima li šta lepše od Anđeline Džoli u beloj košulji i odelu

Šta god Anđelina Džoli obuče na njoj će to izgledati lepo. U vreme snimanja filma „Gospodin i gospođa Smit“ nosila je duge bele muške košulje. Same scene u filmu gde se pojavljuje u takvom izdanju oduzimale su dah muškarcima. Ona je to znala da iznese. Pogotovo kada preko bele košulje obuče i crno muško odelo, ostavi nekoliko dugmadi otkopčanim, a oko vrata nemarno stavi kravatu. U takvom izdanju se često pojavljivala i uvek je delovala glamurozno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on

Foto: Guliver/Getty

Tagovi: