Šta ste dobili za Božić? Saznajte šta njegov poklon zaista znači…

by | januar 7, 2012

Kućni aparati nisu pokloni za ženu, već za kuću, auto simbolizuje čoveka koji voli da iskazuju moć, pa i nad partnerkom, a dobre cipele znak su da vas razume.

Pokloni koje je vaš dragi ostavio ispod božićne jelke zapravo otkrivaju u kakvom je stanju vaša veza i šta vam budućnost zaista nosi. Parfem je intiman poklon, kućani aparati su zabranjeni, a pomno odabrani pokloni znak su da vas partner zaista sluša.

Papuče

Bežite glavom bez obzira! On traži majčinsku figuru, a to biste vrlo lako mogli da budete vi ako ne budete oprezni. Ako ne želite da ga napustite, svakako ljubavni život začinite seksi donjim vešom, ako to ne promeni njegovu percepciju vaše veze ništa neće.

Kućni aparati

Objasnite svom dragom da kućni aparati nisu za vas već za domaćinstvo. Ako slučajno ne shvati vašu poruku, iznenadite ga za rođendan najnovijim usisavačem. Na aparat nalepite njegovo ime i dajte mu jasno do znanja šta očekujete.

Knjiga, CD…

Ako vam pokloni knjigu, CD ili romantične sitnice sa srcima, to je jasan znak da vas sluša i uživa u vašem društvu. Poklon od srca znači da je kreativan i svestran. Skromni i pametni pokloni najčešće simbolizuju jaku vezu jer on sluša što volite i želite.

Auto

Pre nego što počnete da slavite, razmislite malo. Ako vas stalno obasipa poklonima to bi moglo značiti da je posesivan i želi da vas kontroliše. Partneri koji poklanjaju skupe poklone na taj način iskazuju svoju seksualnu moć i moć uopšteno, a ne ljubav prema vama. Oni će se obavezati tek kad vide potrebu za tim.

Nakit

Iako prsten može ubrzati puls, uzmite u obzir kakav je to tačno prsten. Muškarci koji poklanjaju prsten bez prosidbe, rade to s namerom. Oni zapravo žele da ostanete u vezi koja se ne miče s mrtve tačke. Privesak je znak raskoši, ali ne i kreativnosti. Minđuše su najseksi poklon, a uz kap parfema, igre u spavaćoj sobi mogu da počnu.

Donji veš

Ako vam pokloni neukusni, ali prema njegovom mišljenu seksi donji veš, svakako ga podučite o ženskoj seksualnosti. Nemojte odmah da se zamotate od glave do pete u čipku već ga jednostavno podučite erotskim igricama. Međutim, ako pogodi s donjim vešom, vruće igre su zagarantovane.

Parfem

Ako vam vaš dragi pokloni parfem, to simbolizuje intimnost. Miris je na kraju krajeva privatna stvar. Ako vam pokloni miris koji vam se sviđa, svakako zadržite svog muškarca, međutim ako vam pokloni koji bi nosila vaša baka to je znak da vas uopšte ne poznaje.

Godišnji odmor

Sama činjenica da želi da provede nedelju ili dve s vama je znak da ceni vreme koje provodite zajedno. To je romantično, međutim ako ste imali burno razdoblje u vezi, dajte mu do znanja da odmor nije rešenje za vaše probleme.

Gadžeti

Muškarci obožavaju da kupuju gadžete, zato ih prilikom poklanjaja zapravo poklanjaju sami sebi. Biće jako razočarani ako ne skačete od sreće poput deteta.

Cipele

U zavisnosti o kojim cipelama govorimo, patike nikako nisu isto što i Manolo Blanik. Muškarac koji pokloni štikle odgovarajuće veličine i boje, a po poslednjoj modi, je muškarac kojeg svakako treba da pazite i mazite. Veza žena i cipela je sveta, a muškarac koji je poštuje je gospodin Pravi.

Tagovi: